Yleiset suodattimet

VIVIENNEWESTWOOD Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia alennuksia varten VIVIENNEWESTWOODissa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 2 ääntä

Aktiiviset VIVIENNEWESTWOOD Alennuskoodit

YLEISTIETOA VIVIENNEWESTWOOD.COM:sta

Luksusbrändin Vivienne Westwoodin tarina alkoi vuonna 1971, kun Malcom McLaren ja Westwood avasivat ensimmäisen putiikkinsa – Let it Rock osoitteessa 430 Kings Road Lontoossa. He ovat muodostaneet loistavan joukkueen varsinkin kun McLarenista tuli kuuluisan punkbändin Sex Pistols manageri. McLarenin ja Westwoodin yhteistyö päättyi vuonna 1982, mutta Vivienne Westwood on tähän päivään asti yksi maailman epätavallisimmista, suorapuheisimmista ja kapinallisimmista muotisuunnittelijoista, joka tunnetaan uuden aallon ja nykypäivän punk-muotin tuomisesta alalle. Hän on saavuttanut paljon menestystä ja mainetta, ja hän päätti tulla virukseksi myös verkkoteollisuudessa. Vuonna 1992 perustetun www.viviennewestwood.comin pääkonttori on Lontoossa, ja se on yksi tärkeimmistä online-muotikaupoista, joka tarjoaa pääsyn provosoiviin ja avantgardeisiin kokoelmiin suoraan tunnetun kapinallisen brittisuunnittelijan Dame Vivienne Isabel Westwoodin esityksiltä. Brändi on kuuluisa ainutlaatuisesta tyylistään, ja sitä ovat käyttäneet punaisella matolla suuret julkkikset, kuten Kirsten Stewart, Dua Lipa, Bella Haddid, Elle Fanning, Helena Bonham Carter, Diane Kruger tai Angelina Jolie. Lisäksi Sarah Jessica Parker käytti Vivienne Westwoodin pukua kuuluisassa elokuvassa Sex and the City.
tyhjä

ERITYISET VIVIENNEWESTWOOD.COM MYYNTITAPAHTUMAT

Oletko moderni ja epätavallinen muotiaddikti? Haluatko päästä käsiksi Vivienne Westwoodin uusimpiin kokoelmiin, mutta muotibudjettisi on rajallinen? On aika hyödyntää erityiset myyntitapahtumat, jotka voivat tuoda sinulle samat korkealaatuiset muotivaatteet Vivienne Westwoodilta lyömättömän edulliseen hintaan. Lue lisää, mitä sinun tulee tehdä ja milloin on paras aika tehdä ostoksesi osoitteessa www.viviennewestwood.com.

VIVIENNEWESTWOOD.COM TERVETULOALENNUKSET

Viviennewestwood.com ei tarjoa tervetuliaisalennusta uusille käyttäjilleen. Verkkokaupassa on kuitenkin useita muita alennuksia, jotka voivat auttaa sinua luomaan upean asun pienemmällä rahalla kuin odotit.

VIVIENNEWESTWOOD.COM BLACK FRIDAY -MYYNTI

Vuosien varrella yhä useammat online-ylellisyysmuotiyritykset ovat alkaneet järjestää myyntitapahtumia Black Fridayn aikana. Jos haluat tehdä erinomaista suorituskykyä missä tahansa tapahtumassa ja olet suuri Vivienne Westwood-fani, sinun kannattaa odottaa Black Fridayhin asti säästääksesi yli 70% alennusta valituista tuotteista. Älä missaa tarjouksia.

VIVIENNEWESTWOOD.COM 11/11 MYYNTI

Singles' Day Sales, joka tunnetaan myös nimellä Double 11 tai 11/11 Sales, on toinen erityinen tapahtuma, joka sisältää massiivisia alennuksia jopa luksusmuotibrändeille. Joka vuosi 11. marraskuuta osoitteessa www.viviennewestwood voit ostaa suosikkikorusi, halutuimman lumoavan mekkosi tai täydellisen parin korotettuja saappaita jopa 20 % alennuksella.

VIVIENNEWESTWOOD.COM KYBERMAANANTAIMYYNTI

Valmistaudu mihin tahansa erityiseen tapahtumaan elämästäsi. Tutustu nyt erikoistarjouksiin osoitteessa www.viviennewestwood.com Cyber ​​Monday -myyntitapahtuman aikana. Voit säästää jopa 80 % valituista tuotteista luodaksesi hämmästyttäviä ilmeitä, jotka auttavat sinua tulemaan minkä tahansa tapahtuman tähdeksi.

VIVIENNEWESTWOOD.COM JOULUMYYNNIT

Joulu lähestyy, etkä ehtinyt etsiä uutta asua ja ostaa upeita lahjoja rakkaille? Sinulla ei ole mitään huolestuttavaa, sillä joulukuu saapuu www.viviennewestwood.com-sivustolle joulumyyntitapahtuman myötä ja tuo sinulle yli 50 % alennuksen valituista kokoelmista.  

MITEN SAAT ALENNUKSEN TÄNÄÄN VIVIENNEWESTWOOD.COM:ISSA?

Haluatko kokeilla mahdollisimman monia tyylejä tehdäksesi vaikutuksen yleisöön kaikkialla, missä menetkin, mutta muotirahastosi loppuivat? Voit nyt keksiä itsesi uudelleen ilman, että sinun tarvitsee odottaa erikoismyyntitapahtumiin asti. Lue lisää siitä, kuinka voit saada alennusta joka hetki osoitteessa www.viviennewestwood.com.

VIVIENNEWESTWOOD.COM KUPONKIKOODI

Jos haluat säästää paljon seuraavasta ostoksestasi www.viviennewestwood.com, älä epäröi käyttää jotakin sivullamme luetelluista tarjouskuponkeista. He voivat tarjota sinulle alennuksia, jotka alkavat 15 %:sta ja voivat nousta jopa 60 %:iin. Lisäksi jotkut heistä voivat tuoda sinulle toimitusmaksun ilmaiseksi tilauksesi arvosta riippumatta.

ALENNUKSET JA ERIKOISTARJOUKSET SIVULLA VIVIENNEWESTWOOD.COM

Vaikka tämä hämmästyttävä verkkokauppa ei tarjoa pysyvää alennusosiota, voit silti saada massiivisia alennuksia suosikkituotteistasi. Tarkista vain muut luokat verkkosivustolta ja voit säästää yli 50%. Lisäksi voit säästää jopa 70 %, jos ostat tuotteita Vivienne Westwoodin aiemmista kokoelmista sen virallisesta outlet-myymälästä www.viviennewestwoodtime.com.

VIVIENNEWESTWOOD.COM:N UUTISKIRJE TARJOAMA ALENNUS

Tilaa uutiskirje, niin saat ennakkoon pääsyn tuleviin alennuksiin, uusimpiin tuloksiin ja muotitrendeihin ja saat mahdollisuuden saada eksklusiivisia alennuksia, jotka ovat vähintään 10 %.

HYÖDYLLISYYTTÄ TIETOA VIVIENNEWESTWOOD.COM:sta

Westwood on yksi suurimmista brändeistä, joka taistelee Äiti Maan suojelemiseksi ja lisää tietoisuutta liikakulutuksen vaikutuksista ympäristöömme ja pyrkii vakuuttamaan ihmiset ostamaan vähemmän vaatteita ja investoimaan enemmän laadukkaampiin vaatteisiin. Siksi Westwood luo koko ajan tämän standardin mukaisia ​​kokoelmia. Vuonna 2015 Vivienne Westwood käynnisti yhteistyössä Greenpeacen kanssa tähtimäisen Save the Arctic -kampanjan. Kuusikymmentä julkkista, mukaan lukien Kate Moss, Naomi Campbell, George Clooney, Chris Martin, Hugh Grant, Stella McCartney, Kylie Minogue ja Maisie Williams, käyttivät orgaanista, valkaisematonta puuvillaista T-paitaa 20-vuotiaalta Perussa sijaitsevalta osuuskunnalta. Hankkeen tavoitteena oli pelastaa maisemia, luontoa ja alkuperäiskansojen hyvinvointia arktiselta alueelta. Voimme sanoa, että Vivienne Westwood on muiden luksusbrändien yläpuolella, koska hän on kiinnostunut planeettamme suojelemisesta. Nyt kun olet saanut lisätietoja Vivienne Westwoodin tavoitteista, voit alkaa tilata suosikkituotteitasi virallisilla verkkosivuilla. Siksi alta löydät lyhyen kuvauksen kaikista tarvittavista tiedoista, jotka sinun tulee tietää maksutavoista, palautuskäytännöistä, asiakaspalvelutiimistä ja niin edelleen.

TIETOA MAKSUTAVISTA

Voit maksaa verkkotilauksesi jollakin seuraavista maksutavoista: luotto- ja pankkikortilla Visa, Mastercard, Discover, JCB ja American Express tai PayPalin, Union Payn tai Alipayn kautta.

VIVIENNEWESTWOOD.COM MOBIILISOVELLUS

Valitettavasti tällä hetkellä osoitteessa www.viviennewestwood.com ei ole mobiilisovellusta.

VIVIENNEWESTWOOD.COM SOSIAALINEN MEDIA

Pysy ajan tasalla äläkä jää paitsi suosikkimuotitarjouksistasi ja -uutisistasi. Tutustu ikonisen muotisuunnittelijan Vivienne Westwoodin hämmästyttävään maailmaan ja liity hänen yhteisöönsä sosiaalisessa mediassa. Seuraa sen toimintaa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Pinterestissä saadaksesi inspiraatiota ainutlaatuisten ja epätavallisten asujen luomiseen. Voit ottaa yhteyttä kaltaisiisi muotiriippuvaisiin ja tiedät ensimmäisenä kaiken muotiteollisuudesta. Älä epäröi vilkaista virallisilla verkkosivuilla Collection-osioon, sillä täältä löydät Vivienne Westwoodin kampanjoita ja look-kirjoja.

TIETOA PALAUTUSPOLITIIKKASTA

Jos et ole täysin tyytyväinen ostamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne ja pyytää täyden hyvityksen 15 päivän kuluessa toimituspäivästä luomalla palautuslomakkeen (RAN). Sen jälkeen sinulla on 30 päivää RAN:n luomispäivästä lähettää paketti takaisin, jos olet Isossa-Britanniassa, ja 45 päivää, jos olet Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella. Palautettavien tavaroiden on oltava käyttämättömiä, pesemättömiä, vahingoittumattomia, ja niissä on oltava kaikki turvamerkit ja etiketit vielä kiinni ja alkuperäispakkauksessaan.

VIVIENNEWESTWOOD.COM YHTEYSTIEDOT

Jos et löytänyt oikeaa vastausta UKK-sivulta, voit olla yhteydessä asiakaspalvelutiimiin puhelimitse +44 1844 399461 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai lähettämällä viestin virallisella verkkosivustolla olevan online-yhteyslomakkeen kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä VIVIENNEWESTWOODista

Tarjoaako VIVIENNEWESTWOOD alennuskoodeja?

Tällä hetkellä VIVIENNEWESTWOOD:lla on 17 alennuskoodia ja kampanjaa kesäkuussa 2024, ja uusin tänään lisätty kuponki tarjoaa % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää VIVIENNEWESTWOOD-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää VIVIENNEWESTWOODin alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvosta ja tarjotun alennuksen arvosta riippuen. Tällä hetkellä alennusprosentti on % - 50 % ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat VIVIENNEWESTWOODin parhaat kupongit ja alennuskoodit?

VIVIENNEWESTWOODin paras vahvistettu alennuskoodi on (VIVIENNEWESTWOOD15) ja tarjoaa asiakkaille 50 % alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

Mitkä ovat VIVIENNEWESTWOODin todelliset alennuskoodit ja kampanjatarjoukset?

MITEN LÖYDÄN VIVIENNEWESTWOOD.COM:N UUSIMMAT KUPONGIT?

Löydät uusimmat VIVIENNEWESTWOOD.COM Kupongit tietyltä verkkosivustolta, kuten www.coupons-promo-code.com, www.thephuketnews.com, www.whatsdiscount.co.uk, www.couponkirin.com tai www.discountonline.co .uk.

VOIKO MAKSAA PAYPALILLA VIVIENNEWESTWOOD.COM:ssa?

Kyllä, voit maksaa PayPalilla osoitteessa VIVIENNEWESTWOOD.COM.

TARJOAKO VIVIENNEWESTWOOD.COM ILMAISTA TOIMITUSTA?

VIVIENNEWESTWOOD.COM tarjoaa ilmaisen toimituksen 97 maahan maailmanlaajuisesti, mutta vain Amazon Prime -jäsenille tai erityisten markkinointikampanjoiden aikana. Lisäksi oikealla kuponkikoodilla saat ilmaisen toimituksen tilauksesi arvosta riippumatta.

MITÄ VOIAN TEHDÄ, JOS VIVIENNEWESTWOOD.COM-KUUPONKI EI TOIMI?

Jos VIVIENNEWESTWOOD.COM-tarjouskuponkisi ei toimi, tämä ei tarkoita, että et voi hyötyä massiivisesta alennuksesta. Seuraa seuraavia ohjeitamme löytääksesi virheen lähteen ja oppiaksesi korjaamaan sen. Ensinnäkin, muista, että jokaisella sivullamme listatulla kuponkikoodilla on omat lunastusehdot. Löydät kaiken tarvitsemasi lukemalla koodisi tiedot. Joskus koodi on voimassa vähimmäistilausarvolle tai tietylle tuoteryhmälle, kun taas toisinaan koodi on voimassa joko uusille tai olemassa oleville asiakkaille. Toiseksi, syötitkö koodin manuaalisesti? Suosittelemme tämän jälkeen tarkistamaan syöttämäsi tiedot varmistaaksesi, että kaikki merkit noudattavat samaa järjestystä kuin verkkosivustollamme. Huomioi myös isot ja pienet kirjaimet, äläkä laita välilyöntejä merkkien väliin. Voit välttää kaiken tämän vaivan yksinkertaisesti käyttämällä kopioi-liitä-toimintoa alusta lähtien siirtääksesi koodisi oikein. Lopuksi, jos mikään yllä olevista ei päde, se tarkoittaa, että olet jo käyttänyt samaa kuponkikoodia edellisessä ostoksessa ja olet todennäköisesti unohtanut sen. Sama henkilö ei voi käyttää kuponkikoodia useammin kuin kerran, koska se vanhenee.

MITEN LISÄÄ VIVIENNEWESTWOOD.COM-KUUPONKI?

Noudata seuraavia vaiheitamme lisätäksesi viviennewestwood-kuponkikoodisi turvallisesti ja helposti.

 • 1
  Mene osoitteeseen www.viviennewestwood.com ja lisää suosikkituotteesi ostoskassiin.
 • 2
  Klikkaa ostoskassin tuotetta ja kirjaudu sisään omalle tilillesi, jos sinulla jo on sellainen, tai rekisteröidy tässä vaiheessa saadaksesi pääsyn tilaukseesi ja tehdäksesi siihen muutoksia.
 • 3
  Katso kaikki tietokannassamme olevat kampanjakupongit ja kun löydät tarpeisiisi sopivan, kopioi se leikepöydälle, muista se tai muistiinpano paperille tai Word-asiakirjaan.
 • 4
  Mene takaisin osoitteeseen www.viviennewestwood.com ja liitä koodisi tilausyhteenvetosivulla tarjouskenttään, jossa se on kirjoitettu Promotion Code tai syötä se manuaalisesti näppäimistöllä.
 • 5
  Napsauta Käytä-painiketta ja jatka viimeisiin vaiheisiin viimeistelläksesi ostoksesi.

VIVIENNEWESTWOOD:in aktiiviset alennuskoodit

🛍️ Luokka Muoti
🔥 Tarjouksia yhteensä 17
🎇️ Alennuskoodit 13
📌 Tarjoukset 4
➡️ Paras kuponki 50 % alennus
🆕 Uusin kuponki 60 % alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 18 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit VIVIENNEWESTWOODille

VIVIENNEWESTWOOD KOODI VIVIENNEWESTWOOD TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
N/A Andreas Kronthaler -kokoelma alkaen vain 340 puntaa N / A
N/A Nauti jopa 60 % alennuksesta koko VIVIENNE WESTWOOD -myymälästä N / A
N/A Osta naisten villapaitoja ja t-paitoja alkaen 90 puntaa Vivienne Westwoodista N / A
N/A Toimituskulut jopa 4.70 puntaa N / A

Maksutavat

ApplePay
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Kuriiri

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Yksikkö 2, Tramlink Park Deer Park Road, Merton London, SW19 3UA Yhdistynyt kuningaskunta
Vivienne Westwood
@Seuraa Westwoodia
Vivienne Westwood
viviennewestwood.com/en/

VIVIENNEWESTWOOD.COM:N OMINAISUUDET JA EDUT Tutustu viviennewestwoodin moderniin ja epätavalliseen maailmaan saadaksesi käyttöösi uskomattomia ominaisuuksia ja etuja.
 • Pääsy kestäviin ja luonnonmukaisiin vaatteisiin.
 • Useita maksutapoja, mukaan lukien PayPal ja Alipay.
 • Ilmainen toimitus ja ilmainen palautus 97 maassa ympäri maailmaa.
 • Varhainen pääsy tuleviin kokoelmiin ja lookbookeihin.
 • Pääsy vertaansa vailla olevaan punk- ja uuden aallon vaatteiden kokoelmaan.
VIVIENNEWESTWOOD.COM SÄÄSTÖVINKKEJÄ Haluatko säästää enemmän seuraavasta ostoksestasi? Noudata yhtä säästämisvinkkejämme vähentääksesi ostoskorin kustannuksia.
 • Tilaa uutiskirje saadaksesi eksklusiivisen pääsyn rajoitettuihin tarjouksiin ja saat mahdollisuuden saada 10% alennuksen.
 • Seuraa viviennewestwoodin toimintaa sosiaalisessa mediassa saadaksesi pääsyn uusimpiin myyntiin ja eksklusiivisiin alennuksiin.
 • Säästä jopa 50 % alennus jokaisesta verkkosivuston luokasta.
 • Säästä jopa 70 %, jos ostat tuotteita virallisesta outlet-myymälästä www.viviennewestwoodtime.com. Saat jopa 80 % alennusta vuoden erikoisaikoina: Black Friday, Sinkkupäivät, Joulualennukset tai Cyber ​​Monday.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.