Yleiset suodattimet

BUYMA Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia alennuksia varten BUYMAssa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.8 - 3 ääntä

Aktiiviset BUYMA Alennuskoodit

Yleistä tietoa BUYMAsta

 • Buyma.com on japanilainen lähestymistapa luksustavaroiden ostamiseen. Verkkosivusto toimii online-markkinapaikkana, joka yhdistää jäsenet yksityishenkilöihin tai henkilökohtaisiin ostajiin, jotka ostavat tuotteita asiakkaiden puolesta, usein ulkomailta myyviltä jälleenmyyjiltä tai suoraan tuotemerkeiltä.
 • Tällä tavalla ostajat ympäri maailmaa saavat käyttöönsä ylellisiä ja huippuluokan muotituotteita, joita ei välttämättä ole saatavilla heidän omassa maassaan tai alueellaan.
 • Tämä liiketoimintamalli vetoaa muodin harrastajiin, jotka etsivät ylellisiä, vaikeasti löydettäviä suunnittelijoita.
 • Toimittajamme arvostaa "aarteenetsintä" -lähestymistapaa luksustavaroiden ostamisessa ja brändin sitoutumista myydä vain aitoja tuotteita. Burma on sitoutunut työskentelemään kolmansien osapuolien todentajien kanssa ja hyvittää kaikki tilaukset tuotteille ja myyjille, jotka rikkovat tätä käytäntöä.
 • Rakastamme mahdollisuutta olla yhteydessä myyjiin sisäisen viestipalvelun ja aiempien asiakkaiden jättämän palautteen kautta. On todella hyödyllistä ja rauhoittavaa tehdä ostoksia täydessä luottamuksessa.
 • Löysimme todella hyödyllisen ja innovatiivisen vaihtoehdon nähdä kuinka moni muu jäsen on lisännyt kohteen "suosikki"-valikkoon.
 • Couponius-tiimi suosittelee Burman markkinapaikkaa muoti- ja muodin ystäville kaikkialla maailmassa, jotka voivat muodostaa yhteyden turvallisesti ja helposti pienellä vaivalla.

BUYMA:n tarjoamat tarjoukset ja alennukset

Auttaaksemme sinua löytämään parhaat BUYMA-tarjoukset rekisteröidyimme jäseniksi osoitteessa buyma.com ja tutkimme verkkosivustoa ja monia muita tietolähteitä löytääksemme parhaan ostostrategian tälle verkkosivustolle. Uskomme myös asiakasarvostelujen voimaan, joten tarkistimme kaikki tärkeimmät arvostelusivustot saadaksemme oivalluksia nopeammin. Tässä ovat Couponius-tiimin päätelmät auttaakseen sinua tekemään ostoksia turvallisemmin ja paremmin osoitteessa buyma.com:
 • Suosittelemme, että rekisteröidyt jäseneksi saadaksesi pääsyn uusimpiin kampanjoihin ja tarjouksiin. Kannattaa myös tilata uutiskirje, tällä hetkellä buyma tarjoaa 8€ alennuksen uusille uutiskirjeen tilaajille ensimmäisestä tilauksesta.
 • Varmista, että tarkistat aina verkkosivuston "Myynti"-osion saadaksesi alennukset jopa 46 %:n alennus vähittäishinnasta. Uusia tuotteita lisätään päivittäin, joten suosittelemme myös lajittelemaan tarjoukset päivämäärän mukaan, jotta pääset käsiksi viimeisimmät saapumiset alennusosiossa.
 • Lisää kaikki haluamasi toivelistallesi merkitsemällä ne "sydän"-kuvakkeella, jotta voit seurata kunkin tuotteen hintaa ja saatavuutta.
 • Tutustu "Uudet tulokkaat" -osioon, jos etsit inspiraatiota tai vain selaat uusimpia muotitrendejä.
 • Tällä hetkellä BUYMA tarjoaa ilmaisen kansainvälisen toimituksen kaikille tilauksille.
Seuraavassa on myyntitapahtumia, joita voit odottaa osoitteessa buyma.com:
 • Alennuskoodit tai promokoodit, joita tarjotaan verkkosivustolla, sosiaalisen median alustoilla, uutiskirjeessä tai kolmansien osapuolien verkkosivustoilla.
 • Kausimyynti, joka tapahtuu tiettyinä vuodenaikoina
 • Flash-alennukset, rajoitetun ajan tarjoukset, joissa on suuria alennuksia tietyistä tuotteista.
 • Tällä hetkellä löydät alennuksia jopa 46 % vähittäishinnasta verkkosivuston "MYYNTI"-osiosta
 • Ilmaiset toimitustarjoukset tietylle tuotevalikoimalle tai tietyn summan ylittäville tilauksille.
 • Uudet rekisteröidyt jäsenet saavat 8€ alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan, pääsevät tutustumaan jäsenyksilöllisiin tuotteisiin, tarjouksiin ja myyntitapahtumiin.
tyhjä

Usein kysyttyjä kysymyksiä BUYMAsta

Tarjoaako BUYMA alennuskoodeja?

Tällä hetkellä BUYMAlla on 7 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat kesäkuussa 2024, ja viimeisin tänään lisätty kuponki tarjoaa 25 % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää BUYMA-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää BUYMA:n alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvosta ja tarjotun alennuksen arvosta riippuen. Tällä hetkellä alennusprosentti on 25 % ja -100 dollarin välillä ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat parhaat kupongit ja alennuskoodit BUYMAlle?

Paras vahvistettu alennuskoodi BUYMAlle on (CLBS100) ja tarjoaa asiakkaille -100 dollarin alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

Kuinka voin säästää rahaa Buyma.com-ostoksistani?

Parhaiden tarjousten saaminen ostaessasi Buyma.comissa on melko helppoa. Ensinnäkin sinun tulee rekisteröityä jäseneksi ja tilata uutiskirje saadaksesi pääsyn uusimpiin kampanjoihin ja tarjouksiin. Toiseksi, sinun tulee lisätä suosikkituotteet luetteloosi, jotta voit pitää silmällä hintaa ja tuotteiden saatavuutta. Suosittelemme myös etsimään verkosta Buyma-tarjouskoodeja, jotka voivat tarjota huomattavia alennuksia tilaukseesi.

Mitä tarjouskuponkeja BUYMA tarjoaa?

Voit odottaa löytäväsi seuraavan tyyppisiä BUYMA-kuponkikoodeja:
 • Kupongit uusille jäsenille
 • Kupongit olemassa oleville jäsenille
 • Ilmainen toimituskuponki

Mistä löydän BUYMA-tarjouskoodin?

Löydät BUYMA-tarjouskoodeja, joita mainostetaan jälleenmyyjän verkkosivustolla, sosiaalisen median tileillä, sähköpostiuutiskirjeissä tai jopa kuponkisivustoilta, kuten www.couponius.com, www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com tai www.dealspotr.com.

Voinko käyttää Burman alennuskoodia useita kertoja?

No, se riippuu Buyman kyseiselle koodille asettamista erityisistä ehdoista. Jotta tiedät, voitko käyttää alennuskoodia useita kertoja, sinun tulee tarkistaa koodiin liittyvät ehdot.

Kuinka kauan Burman alennuskoodit ovat hyviä?

Buyma-tarjouskoodeja voi käyttää määritellyn tarjouksen päättymiseen asti. Tiettyjen Buyma-tarjousten kesto voi vaihdella. Jotkut tarjoukset voivat kestää useita päiviä, kun taas toiset voivat kestää useita viikkoja.

Entä jos Buyma-tarjouskoodini ei toimi?

Jos antamasi Buyma-tarjouskoodi ei toimi, voit suorittaa useita vaiheita:
 • Tarkista tarjouskoodi vielä kerran: Varmista, että olet antanut tarjouskoodin oikein.
 • Tarkista ehdot: Tarjouskoodit sisältävät yleensä tietyt ehdot, kuten vähimmäisostovaatimukset, tuotteiden poissulkemiset tai vanhentumispäivämäärät.
 • Tarkista kelpoisuus: Jotkut tarjouskoodit voidaan rajoittaa tiettyihin asiakkaisiin, kuten uusiin asiakkaisiin tai uutiskirjeen tilaajiin.

Kuinka käyttää BUYMA-tarjouskoodia?

Haluatko säästää Buyma-ostoksestasi, mutta et tiedä kuinka käyttää tarjouskoodia? Kokosimme tämän lyhyen oppaan, jotta opit helposti käyttämään sitä onnistuneesti muutamassa minuutissa.

 • 1
  Selaa Buyma.com-sivustoa ja lisää kaikki suosikkituotteesi ostoskassiisi
 • 2
  Napsauta "laukku" -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa tarkistaaksesi tilauksesi
 • 3
  Etsi "Tarjouskoodi" -ruutu aivan "Kassalle"-painikkeen alta ja napsauta sitä
 • 4
  Nyt on aika avata uusi välilehti ja etsiä oikea Buyma-tarjouskoodi verkosta ja tallentaa se
 • 5
  Takaisin Buyman "ostoskassi" -sivulle syötä tai liitä tarkka jo tallennettu koodi
 • 6
  Napsauta "Käytä" lunastaaksesi kampanja, ja alennuksesi lasketaan automaattisesti

Aktiiviset alennuskoodit BUYMAlle

🛍️ Luokka Ylellinen muoti
🔥 Tarjouksia yhteensä 7
🎇️ Alennuskoodit 7
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki - 100 dollarin alennus
🆕 Uusin kuponki 25% alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 20 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit BUYMAlle

BUYMA-KOODI BUYMA TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
SAVE25 Nauti 25 % alennuksesta valituista tilauksista tällä BUYMA-tarjouskoodilla Syyskuu 30, 2024
DIOR50 Säästä 50 dollaria tilauksestasi BUYMA-tarjouskoodi Syyskuu 30, 2024
BMNM1000 Säästä 8€ ja saat ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksille BUYMA-kuponkikoodi Lokakuu 31, 2024
CLBS100 Säästä jopa 100 dollaria vähintään 800 dollarin tilauksista BUYMA-tarjouskoodilla Syyskuu 30, 2024
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.