Yleiset suodattimet

VIMEO Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia säästöjä varten VIMEOssa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.9 - 2 ääntä

Aktiiviset VIMEO Alennuskoodit

YLEISTIETOA VIMEOSTA

Vimeo.comin pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, ja sen perusti vuonna 2004 joukko intohimoisia elokuvantekijöitä, ja se on saavuttanut suurta menestystä alusta lähtien. Siitä on tullut maailman tunnetuin ja arvostetuin videoalusta, joka tarjoaa pääsyn upeisiin työkaluihin teräväpiirtovideoiden tekemiseen. , editointi-, lähetys- ja yritysohjelmistoratkaisut. Vimeo.comilla on yli 200 miljoonaa käyttäjää yli 190 maassa ympäri maailmaa ja 1.6 miljoonaa maksullista tilaajaa, joten Vimeo.com on hyödyllinen upeilla ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua tulemaan videoiden suoratoistoalan parhaiksi. Valitse Vimeo ja osta paras tilauspaketti saadaksesi pääsyn rajoittamattomaan suoratoistoon, 7 Tt:n kokonaistallennustilaan, suoratoistoon useisiin kohteisiin, live-kysymyksiin ja vastauksiin, grafiikkaa ja kyselyitä, rajoittamatonta kaistanleveyttä Vimeo Playerissa, 4K- ja HDR-tuet, yleisökeskustelu, mukautetut värit. , mallit ja komponentit, salasanasuojaus, verkkotunnustason yksityisyys sekä pääsy mainoksiin ennen videotasi, sen aikana ja sen jälkeen. tyhjä

VIMEO ERIKOISMYYNTITAPAHTUMAT

Aloita tehtäviesi priorisointi ja löydä VIMEO.com, paras kumppani, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi luomalla upeita videoita. Älä myöskään ole huolissasi hinnoista, sillä VIMEO.com toivottaa sinut tervetulleeksi loistavilla tarjouksilla erikoismyyntitapahtumien aikana.

TERVETULOA ALENNUKSET

Tällä hetkellä Vimeo.com ei tarjoa tervetuliaisalennusta uusille käyttäjilleen. Mutta tämä ei tarkoita, että et voi säästää paljon Vimeo.com-tilaussuunnitelmaasi varten. On monia muita menetelmiä, jotka voivat alentaa tilauksesi kustannuksia.

BLACK FRIDAY ALE

Käytä mielikuvitustasi ja luo värikkäitä, animoituja ja omaperäisiä videoita maksamatta omaisuuksia. Valmistaudu tehostamaan liiketoimintaasi yli 25 %:n alennuksella kaikista tilaussuunnitelmista. Valitse tarpeisiisi sopiva ja nauti erikoisalennuksista Black Friday -myyntitapahtuman aikana.

11/11 MYYNTI

Emme löytäneet tähän päivään mennessä mitään tietoa Vimeo.comin erikoistarjouksista Sinkkupäivän myyntitapahtuman aikana.

KYBERMAANANTAIMYYNTI

Cyber ​​Monday on toinen suuri myyntitapahtuma, joka on kasvanut paljon viimeisen vuoden aikana ja on tullut yhtä tärkeäksi kuin Black Friday. Cyber ​​Monday saapuu Vimeo.com-sivustolle yli 25 % alennuksella kaikista tilaussuunnitelmista ja monien muiden yllätysten kera. Älä missaa tarjouksia ja valmistaudu nauttimaan Vimeo.comin eduista

JOULUMYYNNIT

Valmistaudu joulujuhliin ja osta yksi Vimeo.com-tilaussuunnitelmista muuttaaksesi tunnemuistot korkealaatuisiksi videoiksi. Joulumyyntitapahtuman aikana VIMEO.com toivottaa sinut tervetulleeksi yli 0 %:n alennuksella koko sivustolla. tyhjä

MITEN SAAT ALENNUKSEN VIMEOSTA TÄNÄÄN?

Haluatko ammattilaiseksi videoiden luomisessa, mutta sinulla on rajallinen budjetti etkä voi sijoittaa niin paljon pikkuyritykseesi? Vimeo.com-sivustolla voitat jättipotin, koska voit maksaa vähemmän Vimeo.com-tuotteista. Opi, mitä sinun on tehtävä saadaksesi alennuksen joka päivä Vimeo.comissa.

TARJOUSKUPONGIT VIMEOLE

Tietokannastamme löydät aina Vimeo.com-sivuston tarjouskuponkeja, jotka antavat sinulle mahtavia alennuksia ilman, että sinun tarvitsee odottaa erikoismyyntitapahtumiin asti. Saat nyt jopa 15 % alennuksen Vimeo.com-ostoksestasi.

ALENNUKSET JA ERIKOISTARJOUKSET VIMEOSTA

Oletko opiskelija? Rekisteröidy nyt Student Beansiin, niin saat 50 %:n alennuksen opiskelija-alennuksesta Vimeo.com-sivustolle ja ala käyttää mielikuvitustasi upeiden ja upeiden videoiden luomiseen. Haluatko kokeilla Vimeo.com-palveluita, mutta et halua maksaa niistä mitään? Kokeile yhtä Vimeo.com-tilaussopimuksista ilmaiseksi 30 päivän ajan tai aloita yksinkertaisesti Vimeo.comin maksuton perussopimus, joka sopii niille, jotka eivät halua ladata tonnia HD-videoita joka viikko.

ALENNUS TARJOAMAAN VIMEO UUTISKIRJEESTÄ

Tilaa uutiskirje saadaksesi 10% alennuksen.

HYÖDYLLISTÄ TIETOA VIMEOSTA

Onko sinulla verkkosivusto, blogi tai sosiaalisen median tili? Haluatko ansaita rahaa mainostamalla Vimeo.com-sivustoa verkkosivustollasi? Liity ilmaiseksi Affiliate Program -ohjelmaan, laita Vimeo.com-mainoksia pieneen yritykseesi ja jokainen jäsen, joka rekisteröityy Vimeo.comiin sivustosi mainoksen kautta, saat korkeat välityspalkkiot sekä 30 päivän evästeen käyttöiän, päivitetty tuotesyöte ja pääsy erityiseen kumppanitiimiin. Jakaminen on välittämistä. Levitä sanaa ja jaa Vimeo.com-toimintaa sähköpostitse, Facebookissa, Messengerissä tai Twitterissä ja kutsu ystäväsi rekisteröitymään vuosittaiseen Plus-, Pro- tai Business-jäsenyyteen. Suositusohjelman avulla saat 50 dollarin Yhdysvaltain Amazon-lahjakortin ja ystäväsi säästävät 25 % vuosijäsenyydestä. Tutustu nyt Vimeo.com-sivustoon ja saat selville kaikki mitä sinun tulee tietää ostoksestasi: maksutavoista hyvitys- tai peruutusehtoihin asiakaspalvelutiimiin.

TIETOA MAKSUTAVISTA

Vimeo.com hyväksyy seuraavat maksutavat: Luotto- ja pankkikortit (Visa, MasterCard, American Express, JCB ja Discover) ja PayPal kaikille ostoksille, iTunes ja Google Play Vimeo Plus -ostoksille ja kansainväliselle maksulle Carte Bleue, CartaSi, Dankort ja Kiina UnionPay.

VIMEO-MOBIILISOVELLUS

Lataa virallinen Vimeo.com-mobiilisovellus ja avaa videoteho App Storesta tai Google Playsta. Mobiilisovelluksen avulla voit katsella ja jakaa videoita ilman mainoksia HD-laadulla, suoratoistaa videoita täydessä 1080p HD:ssä, tallentaa videoita offline-katselua varten ja Chromecast-videoita isommille näytöille. Voit myös helposti ladata videoita suoraan pienestä gadgetistasi, hallita videoasetuksiasi ja profiiliasi ja jakaa videoita yksityisesti haluamiesi ihmisten kanssa. Lisäksi voit käyttää videoitasi ja kokoelmiasi milloin tahansa ja missä tahansa, ja voit nauttia Vimeo.com-tiimin käsin valitsemista henkilökunnan valinnoista, ja voit myös sukeltaa monenlaisiin ihmisten kuratoimiin luokkiin, kuten animaatioihin, dokumentteihin tai dokumentteihin. Matkustaa.

VIMEO SOSIAALINEN MEDIA

Pysy ajan tasalla ja liity upeaan luovaan Vimeo.com-yhteisöön. Seuraa sen toimintaa FacebookInstagramPinterestYouTube ja Twitter saadaksesi viimeisimmät päivitykset maailmanlaajuisesti johtavasta all-in-one-videoohjelmiston toimittajasta. Älä myöskään unohda virallista blogia. Saat käyttöösi hyödyllisiä ja mielenkiintoisia artikkeleita, kuten videoiden leikkaaminen Vimeossa, musiikin lisääminen mihin tahansa videoon: vaiheittainen opas, haastattelun kuvaaminen ammattilaisten tavoin sekä esimerkkejä, joita rakastamme, vinkkejä ja temppuja virheettömään videoprojektin hallintaan, videon yksityisyyteen, selitetty tai Tavoita enemmän ihmisiä (ja myy enemmän tavaraa) Vimeo Createn TikTok-mainoksilla.

TIETOA PALAUTUSPOLITIIKKASTA

Jos et ole täysin tyytyväinen maksettuun Vimeo.com-jäsenyyteesi, voit pyytää hyvitystä 30 päivän kuluessa ostostasi vuosittaisten tilausten osalta ja 5 päivän kuluessa ostopäivästä kuukausitilausten osalta.

VIMEOn YHTEYSTIEDOT

Etkö löytänyt oikeaa vastausta ohjekeskuksen sivulta? Tämän jälkeen sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin online-chatin ja verkkoyhteyslomakkeen kautta. Valitettavasti Vimeo.com ei tarjoa puhelinasiakastukea.

Usein kysytyt kysymykset VIMEOsta

Tarjoaako VIMEO alennuskoodeja?

Tällä hetkellä VIMEOlla on 10 alennuskoodia ja kampanjaa kesäkuussa 2024, ja viimeisin tänään lisätty kuponki tarjoaa 40 % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää VIMEO-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää VIMEO:n alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvon ja tarjotun alennuksen arvon mukaan. Tällä hetkellä alennusprosentti on 40-50 % ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat VIMEO:n parhaat kupongit ja alennuskoodit?

VIMEO:n paras vahvistettu alennuskoodi on (RUSETTI) ja tarjoaa asiakkaille 50 % alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

Kuinka löydän uusimmat VIMEO Kupongit?

Löydät uusimmat Vimeo.com Kupongit tietyiltä verkkosivustoilta, kuten www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com, www.hotdeals. com tai www.wired.com.

Voinko maksaa PayPalilla VIMEOssa?

Kyllä, voit maksaa PayPalilla Vimeo.comissa.

Tarjoaako VIMEO ilmaisen toimituksen?

Vimeo.com tarjoaa ilmaisen toimituksen. Periaatteessa, kun tilausmaksusi on hyväksytty, voit ladata Vimeo.com-suunnitelmasi.

Mitä voin tehdä, jos VIMEO-kuponki ei toimi?

Jos Vimeo.com-kuponkisi ei toimi, suosittelemme, että noudatat seuraavia ohjeitamme löytääksesi virheen syyn ja oppiaksesi korjaamaan sen. Muista aina, että jokaisella sivumme kuponkikoodilla on omat lunastusehdot, joita sinun tulee noudattaa. Yleensä koodi on voimassa tilauksen vähimmäisarvolle, tietylle jäsenyyssuunnitelmalle tai tietyille ominaisuuksille. Mutta on myös aikoja, jolloin koodi on voimassa joko uusille tai olemassa oleville asiakkaille. Syötitkö koodin manuaalisesti näppäimistöllä? Tarkista syöttämäsi tiedot ja varmista, että kaikki kirjaimet ja numerot ovat samassa paikassa kuin sivullamme. Älä myöskään laita välilyöntejä merkkien väliin ja kiinnitä huomiota isoihin ja pieniin kirjaimiin. Käytätkö yleensä Vimeo.com-kuponkia? Ehkä olet jo käyttänyt samaa kuponkikoodia sivultamme. Et voi enää käyttää sitä, koska Vimeo.com-tarjouskuponkia ei voi lunastaa useammin kuin kerran. Se vanhenee.

MITEN LISÄÄ VIMEO-KUUPONKI?

Seuraa alla kuvattuja ohjeitamme saadaksesi selville, kuinka voit lisätä Vimeo.com-kuponkikoodin saadaksesi suuren alennuksen.

 • 1
  Mene osoitteeseen Vimeo.com, katso kaikki tilaussuunnitelmat ja kun päätät, mikä on sinulle parempi, paina Osta nyt -painiketta.
 • 2
  Avautuu uusi ikkuna, jossa voit kirjautua sisään tilillesi, jos sinulla on jo sellainen tai voit rekisteröityä Google-tililläsi.
 • 3
  Katso kaikki sivullamme listatut kupongit ja kun löydät tarpeisiisi sopivan, kopioi se leikepöydälle, jätä se muistiin tai merkitse se paperille tai Word-asiakirjaan.
 • 4
  Palaa osoitteeseen Vimeo.com ja liitä koodisi tilauksen yhteenvetosivulla tarjouskenttään tai kirjoita se manuaalisesti näppäimistöllä.
 • 5
  Käytä koodia aktivoidaksesi alennus ja jatka viimeisistä vaiheista viimeistelläksesi ostoksesi.

VIMEO:n aktiiviset alennuskoodit

🛍️ Luokka Tuotteemme
🔥 Tarjouksia yhteensä 10
🎇️ Alennuskoodit 6
📌 Tarjoukset 4
➡️ Paras kuponki 50% alennus
🆕 Uusin kuponki 40 % alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 20 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit VIMEO:lle

VIMEO KOODI VIMEO TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
N/A Saat jopa 40 %:n alennuksen toukokuun kupongeista, tarjouskoodeista ja tarjouksista Vimeossa N / A
N/A Saat 25 % alennuksen tilauksesta (koodia ei vaadita) N / A
N/A Hanki eksklusiivisia tarjouksia sähköpostitse rekisteröitymällä N / A
N/A Tammikuun tarjous: Vimeo Kupongit ja -koodit saatavilla N / A

Maksutavat

Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

New York, 330 W 34th St. Floor 10, Yhdysvallat
Vimeo
@Vimeo
Vimeo
vimeo.com

VIMEOn OMINAISUUDET JA EDUT Lähde uudelle luovuuden ja omaperäisyyden matkalle ja käytä Vimeo.com-sivustoa saadaksesi pääsyn eksklusiivisiin etuihin ja ominaisuuksiin.
 • Loistava suositusohjelma ja hämmästyttävä kumppaniohjelma, joka tarjoaa korkeat välityspalkkiot, 30 päivän evästeen käyttöiän, päivitetyn tuotesyötteen ja pääsyn omistautuneeseen kumppanitiimiin.
 • Yli 10 maksutapaa, mukaan lukien PayPal, iTunes ja Google Play.
 • Maksuton jäsenyytesi peruutus.
 • Yli 200 miljoonaa käyttäjää yli 190 maassa.
 • Yli 1.6 miljoonaa maksanutta tilaajaa.
VIMEOn SÄÄSTÖVINKKEJÄ Käytä yhtä säästämisvinkkejämme vähentääksesi Vimeo.com-ostoksesi kustannuksia.
 • Tilaa uutiskirje saadaksesi 10% alennuksen Vimeo.com-tilauksestasi.
 • Rekisteröidy Student Beansiin saadaksesi 50 %:n opiskelija-alennuksen.
 • Käytä Vimeo Basicia ilmaiseksi.
 • Liity suositusohjelmaan saadaksesi 50 dollarin Yhdysvaltain Amazon-lahjakortti.
 • Saat yli 25 % alennusta erikoismyyntitapahtumissa, kuten Black Friday, Cyber ​​Monday tai Christmas Sales.
 
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.