Yleiset suodattimet

AVIRA Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia säästöjä varten AVIRAssa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.8 - 1 äänestää

Aktiiviset AVIRA Alennuskoodit

Vanhentuneet AVIRA Alennuskoodit

Yleistä tietoa AVIRAsta

 • Avira on kyberturvallisuusyritys, joka on erikoistunut virustorjuntaohjelmistoihin ja Internet-tietoturvaratkaisuihin.
 • Avira perustettiin vuonna 2006 Saksassa, ja siitä lähtien on tullut yksi johtavista virustorjuntaohjelmistojen toimittajista maailmanlaajuisesti.
 • Avira tarjoaa valikoiman tuotteita sekä yksittäisille käyttäjille että yrityksille, mukaan lukien virustorjuntaohjelmistot, Internet-tietoturvaohjelmistot ja mobiilitietoturvaratkaisut. Heidän ohjelmistonsa on suunniteltu suojaamaan erilaisia ​​uhkia, kuten viruksia, haittaohjelmia, kiristysohjelmia, tietojenkalasteluhyökkäyksiä ja muita online-vaaroja vastaan.
 • Yksi Aviran tuotteiden huomionarvoinen piirre on kehittyneiden tekniikoiden, kuten tekoälyn ja koneoppimisen, käyttö uusien uhkien havaitsemiseksi ja estämiseksi reaaliajassa.
 • Avira tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita ohjelmistostaan, ja maksulliset versiot tarjoavat yleensä lisäominaisuuksia ja parannetun suojan.
tyhjä

Aviran tarjoukset ja alennukset

 • Kampanja-alennukset: Nämä ovat väliaikaisia ​​alennuksia, joita tarjotaan rajoitetun ajan, usein lomien tai erityisten tapahtumien yhteydessä. Ne voivat sisältää alennuksia alkuperäisestä ostohinnasta tai tilauksen uusimisesta.
 • Kuponkikoodit tai tarjouskoodit, jotka asiakkaat voivat syöttää kassalla tehdessään ostoksen verkossa saadakseen alennuksen tai erikoistarjouksen.
 • Alennukset: Avira tarjoaa alennuksia, kun ostat useita tuotteita tai palveluita yhdessä. Saatat esimerkiksi saada alennuksen, jos ostat sekä virustorjuntaohjelmiston että Phantom VPN (Virtual Private Network) -palvelun.
 • Opiskelija-alennukset: Avira tarjoaa erikoisalennuksia opiskelijoille. Hyväksyäksesi sinun on yleensä vahvistettava opiskelijastateesi voimassa olevalla opiskelijatunnuksella tai sähköpostiosoitteella, ja saat jopa 70 % alennuksen.
 • Seniori-alennukset: Avira tarjoaa jopa 70% alennuksia vahvistetuille jäsenille, jotka ovat yli 55-vuotiaita.
 • Uusimisalennukset: ota yhteyttä Aviraan enintään 35 päivää ennen vuositilauksen uusimista, ja Avira lähettää sinulle sähköposti-ilmoituksen, jossa on uusimishinta ennen voimassaolon päättymistä.
 • Kausialennukset: Avira voi tarjota alennuksia tiettyinä aikoina vuodesta, kuten kouluun paluukauden tai lomaostoskauden aikana.
 • Volyymialennukset: Yrityksille tai organisaatioille, jotka ostavat virustorjuntaohjelmiston lisenssejä irtotavarana, Avira tarjoaa määräalennuksia ostettujen lisenssien lukumäärän perusteella.
tyhjä

Avira kuponkikoodit

Kuponkikoodit, joita kutsutaan myös tarjouskoodeiksi tai alennuskoodeiksi, ovat aakkosnumeerisia merkkijonoja, jotka asiakkaat voivat syöttää kassalla tehdessään ostoksen verkossa saadakseen alennuksen tai erikoistarjouksen. AVIRA tarjoaa nämä koodit osana markkinointistrategioitaan kannustaakseen asiakkaita ostamaan heidän tuotteitaan tai palveluitaan.
Näin AVIRA-kuponkikoodit yleensä toimivat:
 • Tarjouskoodin hankkiminen: Tarjouskoodeja voidaan jakaa eri kanavien, kuten Avira-uutiskirjeiden, sosiaalisen median viestien, mainosten tai myynninedistämistapahtumien kautta. Niitä voidaan tarjota myös tietyille asiakassegmenteille, kuten uusille asiakkaille, olemassa oleville asiakkaille tai kanta-asiakasohjelmien jäsenille.
 • AVIRA-kuponkikoodin syöttäminen: Löydät yksityiskohtaisen oppaan tarjouskoodin käyttämisestä Avira-verkkosivustolla täältä, tämän sivun "Kuinka"-kohdasta.
 • Ehdot: Tarjouskoodeihin liittyy usein erityisiä ehtoja, kuten viimeinen voimassaolopäivä, vähimmäisostovaatimukset tai rajoitukset kelvollisille tuotteille tai palveluille. Asiakkaiden tulee lukea nämä ehdot varmistaakseen, että he täyttävät tarjouskoodin onnistuneen käytön vaatimukset.

Suunnitelman valitseminen Avira.comissa

Tällä hetkellä Avira tarjoaa neljää tuote- ja palvelukategoriaa asiakkaille, jotka haluavat parantaa verkko- ja laiteturvallisuuttaan:
 • Pakettitarjoukset, mukaan lukien ohjelmistotuotteet, kuten Avira Prime, Avira Internet Security ja Avira Free Security.
 • Laitteen suojausohjelmisto: Virustorjunta, Ohjelmiston päivitys, Turvalliset ostokset ja Avira-selainturvallisuus.
 • Online-tietosuojaratkaisut: Phantom VPN, Password Manager ja Avira-tietoturvaselain.
 • Optimointiohjelmisto: Järjestelmän nopeuttaminen ja optimointi.
Tässä on muutamia asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen oikean AVIRA-tuotteen valitsemista:
 • Arvioi tarpeitasi: Mieti, millaista suojaa tarvitset käyttötapojesi ja kohtaamasi riskitason perusteella. Jos esimerkiksi käytät tietokonettasi ensisijaisesti perusselailuun ja sähköpostin lähettämiseen, tavallinen virustorjuntaohjelmisto saattaa riittää. Jos kuitenkin harjoitat toimintaa, kuten verkkopankkitoimintaa, ostoksia tai pelaamista, saatat tarvita kattavamman Internet-tietoturvaohjelmiston.
 • Tutkimus: Käytä aikaa tutkiaksesi erilaisia ​​markkinoilla olevia tietoturvaratkaisuja. Etsi hyvämaineisia brändejä, jotka tarjoavat tehokkaan suojan haittaohjelmia, tietojenkalastelua, kiristysohjelmia ja muita uhkia vastaan. Lue arvosteluja ja arvioita sekä asiantuntijoilta että käyttäjiltä saadaksesi käsityksen kunkin tuotteen vahvuuksista ja heikkouksista.
 • Ominaisuudet: Harkitse kunkin suojausratkaisun tarjoamia ominaisuuksia ja sitä, vastaavatko ne tarpeitasi. Joitakin yleisiä ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä, ovat reaaliaikainen skannaus, palomuurisuojaus, tietojenkalastelutyökalut, lunnasohjelmasuojaus, suojattu selaus ja identiteettivarkauksien suojaus. Varmista, että suojausratkaisu on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi ja muiden tietokoneeseen asennettujen ohjelmistojen kanssa.
 • Suorituskykyvaikutus: Arvioi tietoturvaratkaisun vaikutus tietokoneesi suorituskykyyn. Vaikka vahva suojaus on välttämätöntä, et halua sen hidastavan järjestelmääsi tai häiritsevän päivittäisiä tehtäviäsi. Etsi tietoturvaohjelmisto, joka on kevyt ja tehokas järjestelmäresurssien käytön kannalta.
 • Kustannukset: Harkitse lopuksi paketin hintaa ja sitä, mahtuuko se budjettiisi. Vertaile hinnoittelusuunnitelmia ja tilausvaihtoehtoja löytääksesi parhaan vastineen rahoillesi. Muista, että vaikka ilmainen virustorjuntaohjelmisto on saatavilla, maksulliset ratkaisut tarjoavat usein enemmän ominaisuuksia ja paremman suojan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä AVIRAsta

Tarjoaako AVIRA alennuskoodeja?

Tällä hetkellä AVIRAlla on 27 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat kesäkuussa 2024, ja viimeisin tänään lisätty kuponki tarjoaa 35 % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää AVIRA-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää AVIRAn alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvon ja tarjotun alennuksen arvon mukaan. Tällä hetkellä alennusprosentti on 35-81 % ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat parhaat kupongit ja alennuskoodit AVIRAlle?

Paras vahvistettu alennuskoodi AVIRAlle on (HONEY40) ja tarjoaa asiakkaille 81 % alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

Onko Avira täysin ilmainen?

Kyllä, Aviran perustietoturvapaketti on täysin ilmainen. Tilaamalla saat korkealaatuisempia, kattavampia paketteja.

Voidaanko Aviraan luottaa kaikkien uhkien havaitsemiseen?

Vuonna 2023 tehdyssä riippumattomassa testauksessa Avira havaitsi 100 % haittaohjelmatiedostoista, mikä on erittäin vaikuttavaa – tähän sisältyi kiristysohjelmia, troijalaisia, vakoiluohjelmia, näppäinlokiohjelmia, rootkittejä ja paljon muuta.

Kuka omistaa Avira-ohjelmiston?

Vuodesta 2021 lähtien Avira on ollut amerikkalaisen ohjelmistoyrityksen NortonLifeLockin omistuksessa, joka operoi myös Nortonia, Avastia ja AVG:tä.

Hidastaako Avira tietokonetta?

Yleissääntönä on, että jos laitteesi täyttää Avira Antivirus -ohjelman vähimmäisjärjestelmän vaatimukset, vaikutuksen tietokoneesi suorituskykyyn pitäisi olla mitätön.

Kuinka voin säästää Avira-tilauksestani?

Avira tarjoaa asiakkaille enemmän tapoja säästää tilauksessaan, mutta tyypillisesti tilauksen kuukausihinta on alhaisempi, jos valitset pidemmän tilausjakson. Voit kuitenkin säästää vielä enemmän käyttämällä Avira-kuponkikoodia, kun tilaat uuden maksullisen jäsenyyden kassalla.

Mistä löydän Aviran kuponkikoodin?

Löydät Avira-tarjouskoodeja mainostettuja jälleenmyyjän verkkosivustolta, sosiaalisessa mediassa, sähköpostiuutiskirjeistä tai jopa kuponkisivustoilta, kuten couponius.com.

Kuponkikoodin lisääminen AVIRA.COM-tilauksiin

Helppo ja taattu tapa käyttää tarjouskoodeja Avira-tilauksissa kassalla

 • 1
  Etsi uusin saatavilla oleva AVIRA kuponkikoodi ja tallenna se myöhempää käyttöä varten
 • 2
  Valitse suosikkipakettisi AVIRA.COM-sivustolla ja valitse tilauksesi
 • 3
  Napsauta "Osta nyt" siirtyäksesi kassalle ja valitse sitten maksutapa
 • 4
  Etsi "Tilauksen yhteenveto" -sivulta "Tarkista syöttääksesi kuponkikoodi" -ruutu
 • 5
  Anna tarkka aiemmin tallennettu koodi ja napsauta "Käytä" lunastaaksesi tarjous
 • 6
  Alennus lasketaan automaattisesti ja olet valmis viimeistelemään tilauksen

Aktiiviset alennuskoodit AVIRAlle

🛍️ Luokka Tuotteemme
🔥 Tarjouksia yhteensä 27
🎇️ Alennuskoodit 8
📌 Tarjoukset 19
➡️ Paras kuponki 81% alennus
🆕 Uusin kuponki 35% alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 19 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit AVIRAlle

AVIRA KOODI AVIRA TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
710 Hanki 35 %:n alennus myydyimmistä ohjelmistoista N / A
N/A 單品優惠券:減價$135.65 N / A
N/A Nauti 60 %:n alennuksesta Avira Software Updater for Windows -sovelluksesta N / A
N/A Hyödynnä 40 % alennusta palkituista tietoturvaratkaisuista yhdellä napsautuksella N / A

Maksutavat

PayPal
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

WeWork 75 E Santa Clara St., Suite 600, 6. kerros. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
Avira
avira.com

Lyhyt opas AVIRA-asiakkaille:

 • Avira antivirus on erittäin turvallinen käyttää ja tarjoaa erinomaisen suojan laitteellesi haittaohjelmia ja muita online-uhkia vastaan. Siitä lähtien, kun Avira tuli virustorjuntaohjelmistomarkkinoille, sitä on jatkuvasti pidetty yhtenä turvallisimmista ja luotettavimmista haittaohjelmien torjuntatoimittajista.
 • Ilmainen mahdollisuus juosta. PC:n virustorjuntaratkaisu Avira Free Antivirus on ladattavissa ilmaiseksi kaikille tietokoneille.
 • Jokainen Avira-ratkaisu on saatavilla ilmaisena kokeiluversiona, joka voidaan ladata Avira-verkkosivustolta.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.