Yleiset suodattimet

FLIXBUS Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia säästöjä varten FLIXBUSissa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.3 - 4 ääntä

Aktiiviset FLIXBUS Alennuskoodit

Yleistä tietoa FlixBusista

Jos olet päässyt tälle sivulle, etsit ehdottomasti FlixBus-lippua. Sillä ei ole väliä, oletko matkustanut FlixBusilla aiemmin vai onko tämä ensimmäinen kertasi. Couponius-tiimi on kirjoittanut tämän oppaan kaikille FlixBus-matkustajille. Olemme tehneet parhaamme ottaaksemme huomioon kaikki mahdolliset matkustamisen näkökohdat ja parhaat tavat suunnitella ja varata matkoja FlixBusin avulla, joten olemme varmoja, että tästä oppaasta on apua kaikille riippumatta siitä, kuinka kokeneita tai kokemattomia he ovat. hetki.  Tätä materiaalia kirjoittaessamme olemme hyödyntäneet oman tiimimme jäsenten, tuntemiemme ihmisten kokemuksia, mutta myös muiden matkailijoiden ja alan viranomaisten verkkoresursseja, kuten hyvämaineisia matkailusivustoja, matkabloggaajia ja arvostelusivustoja, joilla on hyvä maine ja suosio. Käytä muutama minuutti alla nähdäksesi tämän materiaalin ja löydä tehokkaita tapoja matkustaa ja säästää FlixBusilla riippumatta siitä, mistä päin maailmaa olet.

Mikä FlixBus on ja miten se toimii:

 • FlixBus on maailmanlaajuinen liikkuvuuden tarjoaja, joka lupaa muuttaa miljoonien ihmisten tapaa matkustaa ympäri maailmaa. Ainutlaatuisena teknologia-start-up-yrityksen, verkkokauppayrityksen ja perinteisen kuljetusoperaattorin yhdistelmänä FlixBusista tuli äskettäin markkinajohtaja useilla eri alueilla ja se on luonut erittäin lyhyessä ajassa Euroopan suurimman kaukoliikenteen bussiverkoston. 
 • FlixBusin visiona on tarjota matkustajilleen älykäs alusta kestävään matkustamiseen. Sen tavoitteena on tehdä varaamisesta helppoa ja matkakokemuksesta mukavaa, edullista ja ympäristöystävällistä.
 • Nykyään FlixBus-laivasto koostuu yli 4000 linja-autosta yli 40 maassa ja yli 5500 kohteeseen. FlixBus-tiimi vastaa liiketoimintamallista, liikenneverkon jatkuvasta kehittämisestä, teknisistä ratkaisuista ja yhteistyöstä muiden paikallisten liikenteenharjoittajien, alan asiantuntijoiden kanssa integroituakseen FlixBus-verkkoon.
 • Uskomme, että mobiilisovellus on olennainen hyvän FlixBus-kokemuksen kannalta. Se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää varauksia, reittejä, tarjouksia ja kaikkia muita saatavilla olevia vaihtoehtoja milloin tahansa, sormiesi ulottuvilla milloin tahansa. Arvostamme todella sitä, että sovelluksessa voit seurata FlixBus-busseja reaaliajassa, saada selville, kuinka pian ne saapuvat mille tahansa bussipysäkille ja jotta voit suunnitella aikataulusi paremmin.
tyhjä

Näin säästät rahaa varatessasi FlixBusilla:

 • Päävinkki rahan säästämiseen FlixBusilla on suunnitella ja varata lippusi ajoissa. Suunnittele aina matkasuunnitelma ja varaa FlixBus-liput etukäteen, jotta saat halvimmat hinnat. Sinun tulee huomioida, että FlixBusin suorat reitit voivat olla hieman kalliimpia ilman linja-auton vaihtoa päästäksesi määränpäähäsi pitkillä matkoilla, joten ota sekin huomioon. Jos sinulla ei ole laukkua eikä aika ole äärimmäisen tärkeää, valitse halvempi matka, vaikka se merkitsisikin yhden tai kahden FlixBus-reitin vaihtamista.
 • Ennakkosuunnittelun ajatuksen mukaisesti varaathan edestakaiset liput, jos mahdollista. Jos matkustat kohteeseen, josta palaat, meno-paluuliput ovat aina halvempia kuin kaksi erikseen ostettua lippusarjaa.
 • Yöbussit: jos olet enemmän kiinnostunut määränpäästä kuin matkasta, suosittelemme harkitsemaan paikan varaamista busseihin, jotka matkustavat pitkiä matkoja yöllä. Ne ovat halvempi vaihtoehto, eikä niissä ole niin monta pysäkkiä kuin tavallisissa busseissa.
 • Suunnittele fiksusti ja jaa matkatavarasi kahteen ilmaismäärään: henkilökohtaiset matkatavarat, jotka otat mukaasi matkustamoon (johon suosittelemme ottamaan mukaan henkilökohtaiset tavarat ja arvoesineet) ja käsimatkatavarat niille varattuun matkatavaratilaan. Ylimääräisistä matkatavaroista tai ylipainoisista henkilökohtaisista matkatavaroista veloitetaan lisämaksu, mikä lisää matkasi kustannuksia. Löydät tarkemmat tiedot mitoista ja painoista FlixBus-lipustasi.
 • Älä varaa etuoikeutettuja paikkoja, jos et aio nauttia maisemista, edulliset paikat maksavat ylimääräistä varauksen yhteydessä. Kokemuksemme mukaan vakioistuimet ovat joka tapauksessa mukavia ja on paljon busseja, joissa paikkoja ei ole merkitty, eikä kukaan ota huomioon lippuun varattujen paikkojen määrää.
 • Käytä alennuskoodia aina, kun varaat FlixBus-lipun: jos sinulla on FlixBus-tili ja olet tilannut uutiskirjeen, matkustat usein tai seuraat FlixBus-syötettä sosiaalisessa mediassa, voit saada alennuskoodeja FlixBusilta. Nämä koodit, jotka ovat merkkijonoja ja numeroita, voidaan syöttää kassalla ja saada alennuksen kokonaishinnasta. Seuraavassa sarakkeessa annamme sinulle lisätietoja näistä FlixBus-kuponkikoodeista, mistä ne löydät ja kuinka niitä käytetään.

FlixBus-alennuskupongit

 • FlixBus tarjoaa asiakkaille alennuskuponkeja, joita kutsutaan myös alennuskuponkeiksi, suoraan verkkosivustolla, FlixBus-sosiaalisen median tileillä, uutiskirjeessä tai erikoistuneilla alennussivustoilla, kuten www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com tai www.dealspotr.com.
 • FlixBus Alennuskoodien ehdot ja rajoitukset: alennuskoodeilla on aina käyttöehdot. Nämä ehdot voivat liittyä tilauksen vähimmäisarvoon, jota ne koskevat, tiettyyn tuotetyyppiin, johon niitä voidaan soveltaa, tai jopa tiettyyn tuotemerkkiin tai tuotteeseen, jolle ne tarjoavat etua. Lue ehdot huolellisesti, kun löydät FlixBus Alennuskoodin, jotta voit käyttää sen oikein tilauksessasi ja hyötyä kaikista sen tarjoamista eduista.
 • FlixBus Alennuskoodien voimassaoloaika: alennuskoodeilla, kuten kampanjoilla, on voimassaoloaika, jonka aikana niitä voi käyttää. Jokaisessa julkaisemassamme alennuskoodissa on myös tämä aikaraja, koska haluamme säästää tärkeää aikaasi, emmekä halua sinun kokeilevan vanhentuneita koodeja, jotka eivät enää hyödytä tilauksiasi. On syytä tarkentaa, että joskus nämä alennuskoodit, vaikka FlixBusin mainitsema määräaika on mennyt ohi, voivat silti toimia, joten jos et ole löytänyt hyvää alennuskoodia ja aika sallii, kokeile vanhentuneita koodeja, sillä on mahdollisuus. saattaa silti toimia.
 • FlixBus Alennuskoodit julkaistu Couponiusissa: koska me Couponius-tiimissä rakastamme alennuksia, haluamme vierailijoillemme parhaat tarjoukset ja alennukset tehdessään ostoksia FlixBusissa. Joten käytämme paljon aikaa FlixBus-verkkosivuston, FlixBus-uutiskirjeen ja FlixBus-sosiaalisen median tilien tutkimiseen, uusimpien alennuskoodien etsimiseen. Samanaikaisesti pysymme myös ajan tasalla muilla alennussivustoilla julkaistuista koodeista ja tarkistamme päivittäin luotettavia lähteitä, kuten www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac ja monet muut.
 • Löydät tältä sivulta luettelon koodeista, joita Couponius-tiimi tarkistaa ja päivittää usein. Älä kokeile vain yhtä tai parasta tilaukseesi sopivaa, vaan kokeile niitä kaikkia, niin voit päättää, mikä tuo sinulle eniten hyötyä, ja soveltaa sitä. 
 • Alennuskoodien käyttäminen FlixBusissa: Jotta voit käyttää FlixBus Alennuskoodia nopeasti ja oikein, olemme luoneet tälle sivulle oppaan. Vieritä sivun alaosaan seurataksesi ohjeita alennuskoodien hakemisesta FlixBus-verkkosivustolle. Olemme lisänneet myös kuvan säästääksemme ylimääräistä aikaa näyttämällä tarkalleen, mihin alennuskoodi syötetään.

Vielä muutama vinkki FlixBus-matkailijoille

Muutama vinkki lisää, jotka, vaikka ne eivät autakaan säästämään rahaa, voivat auttaa parantamaan FlixBus-kokemustasi ja varmasti auttavat sinua matkustaessasi: 
 • Tule paikalle ajoissa bussipysäkille, kaikki pysäkit eivät ole samanlaisia ​​ja saat myös todennäköisesti paremmat istuimet;
 • Ota lippusi tulostusnäyttö varmistaaksesi, että sinulla on se mukanasi, sillä sovellus ei ehkä käynnisty tai internetyhteytesi ei välttämättä ole käytettävissä, kun nouset koneeseen.
 • Pidä henkilöllisyystodistus ja lippusi valmiina ennen kuin nouset bussiin, FlixBus-järjestelmän avulla matkustajat voivat skannata asiakirjoja, ja niiden valmistaminen etukäteen tekee siitä helpompaa ja nopeampaa. Huomaa myös, että FlixBus-bussit lähtevät bussipysäkiltä hyvin nopeasti kyytiin nousun jälkeen.
 • Kaikki FlixBus-bussit eivät ole vihreitä ja niissä on FlixBus-logo. Joskus paikallisilla FlixBus-kumppaneilla ei ole tämän merkin linja-autoja, joten muista lukea lipustasi bussilinjan numero ja löytää laituri, jolle bussisi saapuu.
 • Tässä mielipiteemme FlixBus-linja-autokannasta sellaisena kuin sen koimme: Päivitetyt, puhtaat linja-autot ja melko uusia malleja. Melko mukavat istuimet, mielestämme parempia kuin lentokoneen istuimet. Bussista löytyy wc-tilat, ilmainen wifi melko hitaalla yhteydellä, joka on rajoitettu 100 megatavuun matkaa kohden. Kaikissa busseissa on istuinten välissä pistorasiat, vain yksi per rivi. 

Lopullinen johtopäätös

Couponius-tiimi pitää FlixBusia laajalti nopean, luotettavan ja halvan bussikuljetuksen ykkösyrityksenä. Tärkeimmät kilpailijat EU:n markkinoilla ovat Eurolines ja National Express, ja vaikka palvelut eivät radikaalisti eroaisikaan, pidämme FlixBus-bussia bussimatkailun kultaisena standardina ja matkustamme heidän kanssaan mielellään uudelleen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä FLIXBUSista

Tarjoaako FLIXBUS alennuskoodeja?

Tällä hetkellä on 40 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat FLIXBUSissa kesäkuussa 2024, ja uusin tänään lisätty kuponki tarjoaa % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää FLIXBUS-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää FLIXBUSin alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvon ja tarjotun alennuksen arvon mukaan. Tällä hetkellä alennusprosentti on % - 65 % ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat parhaat FLIXBUS Kupongit ja alennuskoodit?

Paras vahvistettu alennuskoodi FLIXBUS:lle on (NFSUKK4MBK) ja tarjoaa asiakkaille 65 % alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

MITEN LÖYDÄN UUSIMMAT KUPONGIT FLIXBUS.COM:lle?

Löydät uusimmat FLIXBUS.COM Kupongit viralliselta verkkosivustolta ja tietyiltä verkkosivustoilta, kuten www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com tai www.shopper.com.

VOIKO MAKSAA PAYPALILLA FLIXBUS.COM:ssa?

Kyllä, voit maksaa PayPalilla osoitteessa FLIXBUS.COM.

TARJOAKO FLIXBUS.COM ILMAISTA TOIMITUSTA?

Kyllä, saat sähköisen lippusi veloituksetta suoraan sähköpostiosoitteeseesi ja sovellukseen.

MITÄ VOIAN TEHDÄ, JOS FLIXBUS.COM-KUUPONKI EI TOIMI?

Jos FLIXBUS.COM-kuponkikoodisi ei toimi, suosittelemme, että seuraat temppujamme ja vinkkejämme tunnistaaksesi virheen syyn ja oppiaksesi korjaamaan sen. Ensinnäkin, jos syötit koodin manuaalisesti, olet saattanut tehdä kirjoitusvirheen. Tarkista syöttämäsi tiedot ja varmista, että olet kiinnittänyt huomiota isoihin ja pieniin kirjaimiin etkä laittanut välilyöntejä merkkien väliin. Lisäksi sinun on noudatettava samaa numeroiden ja kirjainten järjestystä, jossa ne näkyvät tietokannassamme. Voit välttää kaiken tämän vaivan yksinkertaisesti käyttämällä kopioi-liitä-toimintoa alusta lähtien siirtääksesi koodin oikein. Toiseksi jokaisella sivumme flixbus-kuponkikoodilla on omat lunastusehdot. Lue kuponkikoodisi tiedot huolellisesti saadaksesi selville, mitä sääntöjä sinun tulee noudattaa. Joskus koodi koskee vähimmäisvarausarvoa tai tiettyjä kohteita, kun taas toisinaan koodi on voimassa joko uusille tai olemassa oleville asiakkaille. Kolmanneksi, jos olet tarkistanut kaikki yllä olevat ja järjestelmä tuottaa edelleen virheilmoituksen, se tarkoittaa, että olet jo käyttänyt samaa flixbus-kuponkikoodia edellisessä tilauksessa. Et voi enää käyttää sitä, koska se on jo vanhentunut. Muista, että et voi käyttää samaa kuponkikoodia useammin kuin kerran.

Voinko käyttää useita kuponkikoodeja Flixbusissa?

Valitettavasti ei, Flixbus sallii vain yhden koodin käytön tilausta kohden, joten valitse tarpeisiisi sopivin kuponki.

Kuinka lunastan Flixbus-kuponkikoodini?

Jos haluat käyttää Flixbus-kuponkikoodia tai kuponkikoodia, noudata tällä sivulla olevia ohjeita. Löydät myös tulostusnäytön, joka näyttää, minne syötät koodin lunastaaksesi tarjouksen.

Kuinka käyttää FlixBus-kuponkikoodia onnistuneesti verkossa

Valitse älykäs, matkusta vihreä ja säästä seuraavasta bussimatkastasi käyttämällä kuponkikoodeja FlixBus.comissa

 • 1
  Selaa PromoCode.how-sivustoa saadaksesi parhaan tarjouksen ja napsauta "Kopioi" tallentaaksesi kuponkikoodin myöhempää käyttöä varten
 • 2
  Siirry FlixBus.com-sivustolle, valitse määränpää ja täytä kaikki matkatiedot
 • 3
  Täytä "Varaus"-sivulla matkustajien tiedot, istuimet ja lisävarusteet ja tarkista sitten koko tilaus
 • 4
  Hieman erääntyvän kokonaissumman alapuolella napsauta "Syötä kuponki" -painiketta
 • 5
  Kirjoita tai liitä tarkka aiemmin tallennettu kuponkikoodi ja napsauta "Lunasta" saadaksesi vahvistuksen

Aktiiviset alennuskoodit FLIXBUSille

🛍️ Luokka
🔥 Tarjouksia yhteensä 40
🎇️ Alennuskoodit 21
📌 Tarjoukset 19
➡️ Paras kuponki 65 % alennus
🆕 Uusin kuponki 30 € alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 20 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit FLIXBUS:lle

FLIXBUS-KOODI FLIXBUS TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
N/A Saat eksklusiivisia alennuksia ja tarjouksia sähköpostitse rekisteröitymällä N / A
15DD Flixbus: 30 puntaa alennus kaikista tilauksista N / A
215DD Saat 30 £ alennusta Flixbus Selectionista, kun lisäät tämän kuponkikoodin ostoksesi N / A
WELCOME20 Säästä 20 %, jos ostat nyt N / A

Maksutavat

PayPal
ApplePay
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München, Saksa
flix bussi
@FlixBus
FlixBus
flixbus.com

FlixBusilla on suuri linja-autokanta, ja se tekee vihreästä matkustamisesta edullista ja helppoa. FlixBus-verkosto ulottuu Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Turkissa ja Brasiliassa. Ota selvää reiteistä, matkatavararajoituksista ja lippujen hinnoista helposti ja edullisesti FlixBus.com-sivustolta ja säästä matkastasi käyttämällä tarjouskoodeja.  

FLIXBUS.COM:N OMINAISUUDET JA EDUT

Pidä Eurooppa käden ulottuvilla ja saat käyttöösi eksklusiivisia ominaisuuksia ja etuja.

 • Hämmästyttävä kumppaniohjelma korkealla palkkiolla ja omistautuneella asiakaspalvelutiimillä.
 • Useita maksutapoja, kuten Apple Pay ja Google Pay.
 • Yli 400.000 XNUMX päivittäistä yhteyttä.
 • Pääsy yli 2500 kohteeseen 36 Euroopan maassa.
 • Ei varausmaksua ja ilmainen peruutusmahdollisuus.

FLIXBUS.COM SÄÄSTÖVINKKEJÄ

Säästä vielä enemmän seuraavassa matkaseikkailussasi ja käytä yhtä flixbus-säästövinkkeistämme vähentääksesi bussilipun kustannuksia.

 • Tilaa uutiskirje, niin saat 10 % alennuksen seuraavasta varauksestasi.
 • Saat jopa 10 %:n tervetuliaisalennusta ensimmäisestä FlixBus-varauksestasi.
 • Lataa sovellus, niin saat 10 %:n alennuksen sovelluksen sisäisestä alennuksesta
 • Varaa aikaisin ja matkusta ryhmissä saadaksesi valtavia alennuksia.
 • Varaa erikoismyyntitapahtumien aikana, kuten Black Friday, Cyber ​​Monday, Sinkkujen päivä ja Joulumyynti, niin saat jopa 80 % alennuksen seuraavasta lomastasi.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.