Yleiset suodattimet

AIRBNB Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia säästöjä varten AIRBNB:ssä

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää

Aktiiviset AIRBNB Alennuskoodit

YLEISTIETOA AirBNB.comista

Elokuussa 2008 Kaliforniassa Brian Cheskyn, Joe Gebbian ja Nathan Blecharczyzin perustama AirBNB.com tunnettiin alun perin nimellä Air bed and breakfast. Se on yritys, joka on tuntenut menestystä alusta lähtien, ja siitä on tullut uskomattoman kuuluisa kaikentyyppisille matkailijoille. Hanki inspiraatiota ja varaa seuraava lomasi AirBNB.com-verkkokauppapaikalla, joka tarjoaa sinulle pääsyn yli 6 miljoonaan upeaan majoituspaikkaan yli 100.000 220 kaupungissa yli XNUMX maasta ympäri maailmaa. AirBNB.com ei ole klassinen online-matkatoimisto. Periaatteessa AirBNB.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden yöpyä jonkun muun paikassa hotellin sijaan. Elät isännilläsi, joilla on loistava tilaisuus oppia lisää heidän kulttuuristaan ​​ja perinteistään. Löydä uusia kohteita ja hanki ainutlaatuisia matkaelämyksiä. Ei ole väliä, haluatko mennä klassiselle kaupunkilomalle tai tutkia riskialtista villieläimiä tai haluatko elää kuin kuningatar tai kuningas muutaman päivän, AirBNB.com on hyödyllinen tuhansien hyttien kanssa. , maatilat, pienet kodit, linnat, veneet, yksityiset saaret, puumajat, jurtat, majakat ja iglut. Tutustu nyt AirBNB.comin laajaan maailmaan ja varaa heti seuraava pakopaikkasi arjen rutiineista. tyhjä

AirBNB:n ERIKOISMYYNTITAPAHTUMAT

Me kaikki tiedämme, että matkustamisesta voi tulla hirveän kallista. Mutta tiedämme myös, ettemme voi sanoa ei intohimollemme matkustamista kohtaan. Tästä syystä AirBNB.com-sivustolla osuit kultaiseen lippuun, koska sinulla on mahdollisuus keskustella suoraan isäntäsi kanssa ja saada halvempi hinta majoituksestasi, varsinkin jos päätät jäädä pidempään. Kun varaat useamman kuin yhden yön, saat alennuksen. Mutta tämän lisäksi vuoden aikana on muutamia jaksoja, jotka voivat tuoda sinulle yli 50 % alennuksen lomastasi.

AirBNB TERVETULOALENNUKSET

Yleensä AirBNB.com tarjoaa tervetuliaisalennuksen ensimmäisille käyttäjilleen. Voit säästää jopa 40 $ alennusta ensimmäisestä varauksestasi, kun rekisteröidyt AirBNB.com-tiliin. Tämän lisäksi voit luottaa AirBNB.com-isäntäisi ainutlaatuisen alennuksen saamiseen. Sinun tarvitsee vain varata oleskelusi ja lähettää sitten viesti isännöitsijälle, jos he antaisivat toisen alennuksen. Kaikki riippuu isännästäsi ja oleskeluajasta.

AirBNB BLACK FRIDAY ALE

Myynnin tärkein tapahtuma on epäilemättä Black Friday. Jos odotat tätä tapahtumaa saadaksesi alennuksen seuraavasta AirBNB.com-majoituksestasi, sinun on tiedettävä, että valitettavasti AirBNB.com ei yleensä osallistu tähän tapahtumaan, koska hinnat ovat jokaisen isännöitsijän, ei yrityksen, itsensä laatimia. Mutta tämä ei tarkoita, että et voisi saada alhaisempaa hintaa oleskelustasi. Voit silti säästää vähintään 20 % varauksestasi, kunhan varaat pidemmän oleskelun tai keskustelet isäntäsi kanssa neuvotellaksesi hinnasta.

AirBNB 11/11 ALE

AirBNB.com ei tarjoa erikoisalennuksia sinkkupäivätapahtuman (tunnetaan myös nimellä 11/11 Sales) aikana.

AirBNB CYBER MAANANTAI ALE

Kuten olemme aiemmin todenneet, AirBNB.com-sivuston hinnat ovat jokaisen isännön asettamia, joten et voi löytää erityisiä alennuksia Cyber ​​Monday -myyntitapahtumasta. Älä anna tämän pettää sinua, sillä löydät silti kampanjatarjouksia, varsinkin jos teet varauksen ensimmäistä kertaa AirBNB.comissa. Lisäksi voit aina keskustella isäntäsi kanssa saadaksesi alennusta oleskelustasi tai ilmaisen päiväretken.

AirBNB:n JOULUMYYNNIT

Ajatteletko mukavaa pakopaikkaa kaikesta hässäkkää vuoden ihanimpana aikana? Tarkista sitten joulukuussa AirBNB.com saadaksesi jopa 50 % alennuksen lomastasi. AirBNB.com toivottaa sinut tervetulleeksi joulun ja tapaninpäivän alennusmyyntiin. Varaa seuraava seikkailusi ja saat halvimmat hinnat.

MITEN SAAT ALENNUKSEN TÄNÄÄN AirBNB.comissa

Oletko maailmanmatkaaja, mutta sinulla on rajallinen budjetti? Haaveiletko joka päivä seuraavasta lomastasi? AirBNB.com on täydellinen hakukone upeimmille majoitusvaihtoehdoille. Voit säästää paljon rahaa seuraavalla matkallasi käyttämällä AirBNB.comin erikoistarjouksia ja kampanjakuponkeja, jotka kuvailemme alla. Mutta hyvät uutiset eivät lopu tähän. Nyt sinulla on mahdollisuus perustaa oma yritys ja ansaita rahaa olemalla yhteydessä kaltaisiisi matkailijoihin. Ryhdy nyt isännöitsijäksi ja listaa omaisuutesi ilmaiseksi AirBNB.comissa. Voit myös isännöidä online-kokemuksen tai kasvokkain tapahtuvan kokemuksen. Ohjaa matkailijoita rakastamiesi aktiviteettien parissa, niin ansaitset ylimääräistä rahaa. Saatat tienata tuhansia euroja kuukaudessa.

TARJOUSKUPONGIT AirBNB.comille

Hanki tarjouskupongisi AirBNB.com-sivustolle ja varaa seuraava seikkailusi halvemmalla. Joskus voit säästää tietyn prosenttiosuuden seuraavasta varauksestasi, kun taas toisinaan voit saada kiinteän rahasumman, joka vähennetään tilauksestasi. Tarjolla on runsaasti kuponkeja, joista valita. Jotkut niistä on omistettu kaikille AirBNB.comin kohteisiin, toiset ovat saatavilla tiettyihin huoneisiin. Mutta ne kaikki on luotu tuomaan sinulle vähintään 25 dollaria alennusta seuraavasta varauksestasi.

ALENNUKSET JA ERIKOISTARJOUKSET VERKOSSA AirBNB.com

Vaikka AirBNB.com-sivustolla ei ole klassista myyntiosiota, voit silti saada alennuksia seuraavasta majoituksestasi tai elämyksestäsi, kuten paikallisten asiantuntijoiden johtamista päiväretkistä tai sinua varten luoduista erityistapahtumista. Varaa asunto vähintään viikoksi ja saat jopa 15 % alennuksen isännöitsijästä riippuen. Tai varaa asunto kokonaiseksi kuukaudeksi ja saat vielä suuremman alennuksen, joka voi olla jopa 50 %.

ALENNUS TARJOAMAAN AirBNB.comin UUTISKIRJEESTÄ

Vaikka et saa alennusta, kun tilaat AirBNB.com-uutiskirjeen, suosittelemme silti tilaamaan sen, jotta saat hyödyllistä tietoa suosituimmista kohteista ja arvostetuimmista majoittajista sekä kampanjatarjouksia ja kuponkeja.

HYÖDYLLISTÄ TIETOA AirBNB.com:sta

Haluatko tietää enemmän maailman piilotetuista ihmeistä? Haluatko oppia uutta syrjäisten sivilisaatioiden kulttuurista, perinteistä ja tavoista? Haluatko kokea afrikkalaisen heimon elämän vai haluatko tutustua villieläimiin metsästä käsin? Silloin AirBNB.com on paras valintasi. Nyt voit varata majoituksen lisäksi myös päiväretken tai paikallisten asiantuntijoiden johtaman elämyksen valitsemastasi kohteesta. Saat nyt lisätietoja maan ruoasta, musiikista tai uskonnosta ja monista muista asioista. Tarkista virallisen verkkosivuston osio Made mahdollinen isäntä ja löydä tietoa ainutlaatuisista ja autenttisista matkoista, joita tapahtuu päivittäin AirBNB.comissa. AirBNB.comin avulla löydät upeita paikkoja, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi kaikkialla, missä menetkin: Toscanasta, Balista, Vancouverista Firenzeen, Edinburghiin, Windsorista, Melbournessa, Rio de Janeirosta Sibiuhun, Oradeasta Varnaan tai Kuala Lumpurista syrjäisyyteen. saaria vielä enemmän.

TIETOA AirBNB:N MAKSUTAVISTA

AirBNB.com on yritys, joka tukee laajaa valikoimaa maksutapoja, joista osa on saatavilla vain tietyissä maissa. Useimmissa maissa käytettävissä olevat maksutavat ovat luottokortit Visa, MasterCard, Amex, Discover ja JCB, Apple Pay ja Google Pay. Tietyissä maissa käytettävissä olevat maksuvaihtoehdot ovat Aura, Elo ja HyperCard Brasiliassa, Alipay ja WeChat Pay Manner-Kiinassa, PayU Intiassa, Postepay Italiassa, Sofort Überweisung Saksassa ja iDEAL Alankomaissa.

AirBNB MOBIILISOVELLUS

Yhdistä ainutlaatuiseen maailmanlaajuiseen matkailuyhteisöön. Lataa AirBNB.com-mobiilisovellus ja koe uusi ja loistava tapa matkustaa. Tehtävänä voit varata majoituksesi ja kokemusta riippumatta siitä, haluatko lähteä yksin-, perhe- tai työmatkalle. Voit etsiä viime hetken yöpymisiä ja tallentaa suosikkitehtäväsi ja -paikkasi, jotta löydät ne helpommin seuraavalla matkallasi. Lisäksi voit pitää yhteyttä isäntaasi helpommin lähettämällä hänelle ohjeita, apua ja muita hyödyllisiä temppuja ja vinkkejä. Isäntänä AirBNB.com-sovelluksen avulla pystyt pitämään yhteyttä vieraisiisi ja voit päivittää tietosi ja kalenterin saatavuustiedot tai jakaa kaiken, mikä on erityistä kaupungistasi tai maastasi isäntäoppaan kanssa. Lisäksi voit lähettää vieraille viestiä helpommin ja auttaa heitä hallitsemaan varauksiaan entistä paremmin.

AirBNB SOSIAALINEN MEDIA

Nykyään melkein jokaisella on vähintään yksi tili sosiaalisen median kanavalla. Seuraa AirBNB.com-sivustoa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Pinterestissä ja YouTubessa ja aloita täydellisen matkareittisi suunnittelu. Voit nyt jakaa kuvia, videoita, ideoita, vaikutelmia ja ajatuksia muiden kaltaistesi matkailijoiden kanssa. Ole osa ainutlaatuista yhteisöä ja avaa ovi upeisiin kohteisiin ja upeisiin koteihin kaikkialla maailmassa. Älä unohda virallista AirBNB.com-blogia, josta löydät hyödyllisiä artikkeleita ja mielenkiintoisia vinkkejä täydelliseen lomaan. Lue lisää vierasystävällisistä kodin parannuksista tilaan, 5 tähden online-kokemuksen tarjoamisesta suurelle ryhmälle, vinkeistä upeaan videon lähettämiseen tai valokuvavaatimuksista AirBNB-kokemuksen saamiseksi tai vinkeistä ja työkaluista isännöimiseen useissa tiloissa. Kieli (kielet. Älä myöskään jätä väliin yhtä tärkeimmistä artikkeleista, jotka kertovat sinulle AirBNB.com – 21st Century Companyn rakentamisen tarinan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä AIRBNB:stä

Tarjoaako AIRBNB alennuskoodeja?

Tällä hetkellä AIRBNB:llä on 40 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat kesäkuussa 2024, ja uusin tänään lisätty kuponki tarjoaa % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää AIRBNB-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää AIRBNB:n alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvon ja tarjotun alennuksen arvon mukaan. Tällä hetkellä alennusprosentti on % - 50 puntaa ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat parhaat AIRBNB:n kupongit ja alennuskoodit?

Paras vahvistettu alennuskoodi AIRBNB:lle on (DELUXE) ja tarjoaa asiakkaille 50 punnan alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

MITÄ VOIAN TEHDÄ, JOS AirBNB-KUUPONKI EI TOIMI?

Jos AirBNB.com-kuponkikoodisi ei toimi etkä tiedä mitä tehdä, seuraa vinkkejämme ja temppujamme ratkaistaksesi yleisimmät ongelmat, joita saatat kohdata. Muista aina, että jokaisella kuponkikoodilla on omat säännöt, joita sinun on noudatettava. Joskus kuponkikoodi on voimassa joko olemassa olevalle asiakkaalle tai uudelle asiakkaalle, joka tekee ensimmäisen varauksensa, kun taas toisinaan kuponkikoodi on voimassa tiettyihin kohteisiin tai elämyksiin. Löydät kaikki tarvittavat tiedot koodin alta. Sinun on noudatettava kuponkikoodisi lunastusehtoja. Oletko syöttänyt koodin oikein? Kun kirjoitat koodin manuaalisesti, voit tehdä helposti virheitä. Tarkista syöttämäsi tiedot vielä kerran ja varmista, että kaikki kirjaimet ja numerot ovat täsmälleen samassa järjestyksessä kuin se näkyy kuponkeja koskevalla verkkosivustolla. Tai ehkä olisi parempi idea käyttää kopioi-liitä-toimintoa koodin siirtämiseen. Käytätkö kuponkikoodeja usein saadaksesi alennuksen AirBNB.comista? Oletko käyttänyt samaa kuponkikoodia hyötyäksesi sen eduista aikaisemmassa varauksessa? Sitten se on vanhentunut, etkä voi enää käyttää sitä. Sama henkilö voi käyttää kuponkikoodin vain kerran.

TARJOAKO AirBNB ILMAISTA TOIMITUSTA?

AirBNB.com tarjoaa aina ilmaisen toimituksen, koska saat varausvahvistuksen suoraan postilaatikkoosi. Lisäksi löydät kaikki varaustietosi AirBNB.com-tililtäsi ja mobiilisovelluksesta.

VOIKO MAKSAA PAYPALILLE AirBNB.comissa?

Kyllä, voit maksaa PayPalilla AirBNB.comissa.

MITEN LÖYDÄN UUSIMMAT KUPONGIT AirBNB.com-sivustolle?

Löydät uusimmat kupongit, jotka tuovat sinulle uskomattomia alennuksia tietyiltä verkkosivustoilta, kuten www.promonix.com, www.promocode.how, www.global-discounts-codes.com, www.retailmenot.com tai www.couponfollow.com.

MITEN LISÄÄ AirBNB-KUUPONKI?

Muutaman helpon ja hyödyllisen vaiheen avulla saat alennuksen AirBNB.com-kupongilla

 • 1
  Mene osoitteeseen AirBNB.com ja etsi tarpeisiisi sopiva majoitus syöttämällä määränpää, päivämäärät ja vieraiden lukumäärä
 • 2
  Napsauta Varaa-kuvaketta lisätäksesi varausvarauksesi ja kirjautuaksesi sisään henkilökohtaiselle tilillesi, jos sinulla jo on sellainen tai rekisteröidy tässä vaiheessa
 • 3
  Kopioi kuponkikoodi, jota haluat käyttää tietyltä kuponkisivustolta tai kirjoita se paperille tai yksinkertaisesti muista se
 • 4
  Siirry kassasivulle ja liitä koodisi tai syötä se manuaalisesti maksutapojen alla olevaan erityiseen ruutuun. Näet tämän tekstin Anna kuponki
 • 5
  Napsauta Käytä-painiketta ja viimeistele ostoksesi

Aktiiviset alennuskoodit AIRBNB:lle

🛍️ Luokka
🔥 Tarjouksia yhteensä 40
🎇️ Alennuskoodit 39
📌 Tarjoukset 1
➡️ Paras kuponki 50 € alennus
🆕 Uusin kuponki 10% alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 19 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit AIRBNB:lle

AIRBNB-KOODI AIRBNB TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
Repeat21 Tutustu Airbnb:n nykyisiin tarjouksiin ja nauti suurista säästöistä tällä upealla tarjouksella N / A
1BR Lisää suosikkejasi kohtuulliseen hintaan airbnb.co.uk-kuponkikoodeilla N / A
T10 Hanki 10 % alennus Airbnb.com Alennuskoodilla N / A
thehomis Osta kaikkea mitä tarvitset ja säästä Airbnb-seteleillä N / A

Maksutavat

ApplePay
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

888 Brannan Street. San Francisco, CA 94103. USA
Airbnb
@airbnb
Airbnb
airbnb.com

AirBNB:n OMINAISUUDET JA EDUT 

 • Varaa seuraava seikkailusi AirBNB.comin kautta ja nauti sen ominaisuuksista ja eduista.
 • Yli 6 miljoonaa majoituspaikkaa yli 100.000 XNUMX kaupungista ympäri maailmaa.
 • Yli 15 maksutapaa, mukaan lukien PayPal, Apple Pay ja Google Pay.
 • Saatavilla ilmainen oleskelusi peruutus.
 • Voit ryhtyä isännöitsijäksi itse ilmaiseksi ja voit aloittaa oman yrityksen intohimollasi matkustamiseen.
 • Hämmästyttävä suositusohjelma, joka tuo sinulle 25 € jokaisesta ystävästä ja vielä enemmän palkintoja.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.