Yleiset suodattimet

REVOLUT Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä uusimmat alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia alennuksia varten REVOLUTissa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 5 - 1 äänestää

Aktiiviset REVOLUT Alennuskoodit

Yleistä Revolutista

 • Revolut on brittiläinen finanssiteknologiayritys, joka tarjoaa pankkipalveluita ensisijaisesti mobiilisovelluksensa kautta.
 • Revolut perustettiin vuonna 2015 tavoitteenaan tarjota innovatiivisia pankki- ja rahoituspalveluita, jotka keskittyvät erityisesti kansainvälisiin rahansiirtoihin ja valuutanvaihtoon.
 • Revolut tarjoaa valikoiman rahoituspalveluita, mukaan lukien usean valuutan tilit, valuutanvaihto, pankkikortit, kryptovaluuttojen tuki, budjetointityökalut, vakuutukset ja muut rahoitustuotteet.
 • Revolut on nopeasti laajentanut käyttäjäkuntaansa maailmanlaajuisesti ja sillä on vahva asema Euroopassa. Se on myös käynnistänyt palveluja muilla alueilla, mukaan lukien Pohjois-Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.
 • Revolut toimii freemium-mallilla ja tarjoaa peruspalveluita ilmaiseksi ja lisäominaisuuksia, jotka ovat saatavilla premium-tilaussuunnitelmien kautta.
tyhjä

Kampanjat ja tarjoukset Revolut-jäsenille

 • Revolut-kortteja on neljää eri tyyppiä, joista jokainen vastaa eri pakettia: Standard, Plus, Premium ja Metal. Tässä on kunkin ominaisuudet ja edut:
 • Tavalliset Revolut-kortit ovat yksinkertaisin korttityyppi, eikä niissä ole kuukausimaksua.
 • Plus Revolut-korttien kuukausimaksu on 2.99 £/2.99 €/(ei saatavilla Yhdysvalloissa), mutta niissä on muutamia lisäominaisuuksia, kuten cashback tietyissä ostoksissa ja verkkopankki.
 • Premium Revolut -korttien kuukausimaksu on 5.99 puntaa / 7.99 € / 9.99 dollaria, mutta ne tarjoavat laajemman valikoiman ominaisuuksia, kuten matka- ja matkapuhelinvakuutuksia.
 • Metal Revolut -korttien kuukausimaksu on £12.99/13.99€/12.99$, mutta niissä on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten concierge-palvelu ja pääsy Airport Loungeen.
Kaikki Revolut-kortit sisältävät ilmaiset pankkiautomaatin nostot kotimaassasi ja ulkomailla sekä valuutanvaihdon todelliseen valuuttakurssiin. Voit myös pyytää Revolut-sovelluksessa virtuaalikortin. Revolut Virtual -kortti on nimensä mukaisesti virtuaalinen kortti, jolla voit maksaa älypuhelimellasi tai tehdä ostoksia verkossa ja joka voi olla kerta- tai monikäyttöinen. tyhjä

Revolut-palkinnot ja viittauskoodit

Ansaitset jokaisesta Revolutiin viittaamastasi ystävästä käteispalkinnon £10, £25, £50, £100 tai, jos olet todella onnekas, 200£! Revolut Reward voidaan myöntää vain, jos kutsumasi ystävä on suorittanut kaikki vaaditut vaiheet ennen määräaikaa:
 • Rekisteröidy yksilöllisen viittauslinkin avulla ja vahvista henkilöllisyytensä;
 • Lisää rahaa heidän Revolut-tililleen kortilla tai pankkisiirrolla. Revolut-tilien välisiä siirtoja ja rahan lisäämistä Apple Paylla tai Google Paylla ei oteta huomioon.
 • Tilaa fyysinen Revolut-kortti;
 • Tee 3 laillista ostosta virtuaalisella tai fyysisellä Revolut-kortilla verkossa tai myymälässä. Apple Paylla tai Google Paylla tehdyt ostokset toimivat myös. Kolmen ostoksen on oltava suurempi tai yhtä suuri kuin Viittaukset-näytössä näkyvä vähimmäissumma.
   

Revolut-sovellus

 • Revolut App tarjoaa paremman vaihtoehdon tavalliselle pankkijärjestelmälle, kun on kyse palveluista, kuten asiakastuesta ja yksityisyyden suojasta.
 • Sovelluksessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka on suunniteltu käyttäjien tarpeisiin.
 • Revolut-korteilla on helppo tehdä ostoksia yli 30 kansallisessa valuutassa 0 %:n välityspalkkiolla.
 • Revolut sopii erinomaisesti ulkomaille matkustamiseen, sillä voit käyttää paikallisessa valuutassa ja vaihtaa parhaalla mahdollisella kurssilla.
 • Revolut on ollut todella loistava tilanteissa, joissa tarvittiin kiireellisiä maksuja, sillä rahat siirtyivät välittömästi tilien välillä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä REVOLUTista

Tarjoaako REVOLUT alennuskoodeja?

Tällä hetkellä REVOLUTilla on 12 alennuskoodia ja kampanjaa kesäkuussa 2024, ja viimeisin tänään lisätty kuponki tarjoaa % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää REVOLUT-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää REVOLUTin alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvosta ja tarjotun alennuksen arvosta riippuen. Tällä hetkellä alennusprosentti on välillä % ja -60 puntaa, ja säästö voi olla useita satoja euroja tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat REVOLUTin parhaat kupongit ja alennuskoodit?

REVOLUTin paras vahvistettu alennuskoodi on (titoua3qj4) ja tarjoaa asiakkaille -60 punnan alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

Mitkä ovat REVOLUTin todelliset alennuskoodit ja kampanjatarjoukset?

Onko Revolut pankki?

Revolut Bank UAB:lla on täysi pankkilisenssi Liettuassa, minkä ansiosta se voi tarjota rajat ylittäviä pankkipalveluja yritysasiakkaillemme ETA-alueella.

Mitä Revolut tarkalleen ottaen tekee?

Revolut on pohjimmiltaan verkkopankki, jonka avulla voit luoda ja ladata verkkotilin. Tältä tililtä voit maksaa ja tehdä verkko-ostoksia ulkomailla.

Voiko Revolutiin luottaa?

Revolut on ollut olemassa vuodesta 2015. Revolut vakuuttaa sinulle, että rahasi ovat suojatulla tilillä säännellyssä pankissa tai korkealaatuisissa likvideissä varoissa. Säästösi talletetaan kumppanipankkeihin.

Onko Revolut ilmainen käytettäväksi?

Revolut on prepaid Visa -kortti, jota voi käyttää Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Vakiopaketti on ilmainen, mutta siinä on rajoituksia maksuttomien ulkomaisten menojen määrälle.

Voinko käyttää viittauskoodia Revolutissa?

Kyllä, Revolut sallii asiakkaiden käyttää koodeja palveluidensa mainostamiseen. Jos esimerkiksi suosittelet ystävääsi, saat tällä hetkellä jopa 50 dollaria.

Kuinka voin säästää Revolut Premiumissani

Saadaksesi paremman tarjouksen Revolut Premiumista sinun on tilattava 12 kuukauden tilaus, ja saat tällä hetkellä 3 kuukauden ilmaisen palvelun.

Kuinka lisätä Revolut

Aktiiviset alennuskoodit REVOLUTille

🛍️ Luokka Muut
🔥 Tarjouksia yhteensä 12
🎇️ Alennuskoodit 12
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki -60 € alennus
🆕 Uusin kuponki 15 % alennus
🚚 Ilmainen toimitus EI
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 19 kesäkuu 2024

REVOLUTin parhaat kuponkikoodit

REVOLUT KOODI REVOLUT TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
titoua3qj4 Saat 60 punnan alennuksen, kun käytät Revolut-korttiasi ensimmäistä kertaa N / A
GET15EURO Nappaa 15 € alennus N / A
WELCOME15 Ota jopa 15 % alennus kaikista Revolut-sopimuksista N / A
BF50 Black Friday -ale: Säästä jopa 50 % Revolut Premium & Metal -paketteista N / A

Maksutavat

Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

7 Westferry Circus, Canary Wharf, Lontoo, Englanti, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Lyhyt opas Revolut-asiakkaille

 • Kaiken kaikkiaan Revolut on turvallinen palvelu, joka tarjoaa helppoja ja joustavia tapoja hallita rahaa, kuluttaa ja lähettää maksuja maailmanlaajuisesti.
 • Revolut sopii erinomaisesti maksujen ja nostojen suorittamiseen kotimaassa ja ulkomailla.
 • Toimittajamme valinta: Revolut Virtual -kortit, jotka ovat mahtavia, jos teet ostoksia verkossa tuntemattoman kauppiaan kanssa, koska voit tehdä tapahtuman ja peruuttaa korttisi, jos turvallisuus on huolenaihe.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.