Yleiset suodattimet

LATAM Alennuskoodi ja Kupongit

Löydä viimeisimmät alennuskoodit ja vahvistetut tarjoukset ainutlaatuisia säästöjä varten LATAMissa

Sinun Rating: Ei eristetty
Arvosana: 4.8 - 1 äänestää

Aktiiviset LATAM Alennuskoodit

Vanhentuneet LATAM Alennuskoodit

YLEISTIETOA LATAMISTA

LATAM, jonka pääkonttori sijaitsee Santiagossa, Chilessä, perustettiin vuonna 2012 kahden yrityksen LAN:n ja TAM:n risteyksestä, ja se on Latinalaisen Amerikan suurin lentoyhtiö, joka operoi nykyaikaisella yli 250 Airbus- ja Boeing-lentokoneella ja laajalla valikoimalla huippulentokoneita. kohde ympäri maailmaa, mukaan lukien Punta Cana, Las Vegas, Miami, Madrid, Rooma, Havanna, Kapkaupunki, Sydney, Frankfurt, Amsterdam, Bryssel, Boston tai Dallas. Se on ollut valtava menestys vuosien varrella, ja se on palkittu useaan otteeseen huippupalveluiden ja kohtuuhintaisten hintojen ansiosta. LATAM palkittiin vuonna 2021 parhaana maailmanlaajuisena lentoyhtiön 5-tähden kategoriana, vuonna 2020 parhaana matkustamopalveluna Etelä-Amerikassa ja parhaana lennon viihteenä Etelä-Amerikassa, kaikki APEX Passenger Choice Awards -palkinnot. Vuonna 202o se valittiin myös Etelä-Amerikan parhaaksi lentoyhtiöksi World Travel Awardsissa ja vuonna 2019 se voitti 4 palkintoa (Best Lentoyhtiö Etelä-Amerikassa, Paras Business Class Etelä-Amerikassa, Paras Turistiluokka Etelä-Amerikassa ja Paras VIP Lounge Etelä-Amerikassa ), kaikki on saatu SKYTRAKista – maailman arvostetuimmista vuotuisista lentoyhtiöiden asiakastyytyväisyystutkimuksesta.
tyhjä

ERITYISET LATAM-MYYNTITAPAHTUMAT

Haluaisitko pitää hauskaa ja matkustaa enemmän tavataksesi uusia kulttuureja ja perinteitä, mutta budjettisi ei auta sinua? Haluatko matkustaa enemmän ja maksaa vähemmän? Varaa lippusi mahtavaan kohteeseen, jotta voit paeta päivittäistä rutiinia erikoismyyntitapahtumien aikana, niin saat valtavia alennuksia.

LATAM TERVETULOA ALENNUKSET

Joskus LATAM tarjoaa sinulle 10 %:n tervetuliaisalennuksen ensimmäisestä virallisella verkkosivustolla tehdystä varauksestasi.

LATAM BLACK FRIDAY ALE

Ole kärsivällinen ja valmistaudu saamaan edullisimman hinnan seuraavalle matkallesi. Varaa lippusi LATAMilta Black Friday -myyntitapahtuman aikana ja voit säästää yli 20 %:n alennuksen valitusta kohteesta. Joskus saat jopa enemmän kuin lisäpalveluita ilmaiseksi. Älä epäröi ja hemmottele itseäsi mahtavalla LATAM-kokemuksella.

LATAM 11/11 ALE

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun kuulet 11. myyntitapahtumasta? Se on tapahtuma, joka järjestetään aina 11. marraskuuta ja tunnetaan myös nimellä Singles' Day Sales tai Double 11. Tämä erityinen tapahtuma saapuu LATAM:iin yli 11% alennuksella valituista lennoista.

LATAM CYBER MAANANTAI ALE

Cyber ​​Monday on toinen suuri myyntitapahtuma, joka on yhtä kuuluisa kuin Black Friday. Ja yhä useammat yritykset, mukaan lukien LATAM, kohtelevat asiakkaitaan uskomattomilla alennuksilla. Varaa lippusi LATAMilta Cyber ​​Mondayn aikana, niin voit säästää yli 25 % valituista lennoista.

LATAM JOULUMYYNNIT

Juhli talvikautta ja valaise onnellisuutta seuraavalle vuodelle. Varaa lippusi seuraavaan seikkailuusi joulukuussa, niin saat yli 20 % alennuksen valituista kohteista joulumyyntitapahtuman aikana. tyhjä

MITEN SAAT ALENNUKSEN LATAMISTA TÄNÄÄN?

Intohimosi matkustamiseen jättää sinut monta kertaa ilman rahaa? Haluaisitko kuluttaa vähemmän, mutta matkustaa enemmän etkä halua odottaa loppuvuoden myyntitapahtumia? Ota selvää, kuinka saat alennusta LATAMista tänään ja hyödynnä lentoyhtiöiden erikoistarjoukset.

LATAM-PROMOKOODI

Käytä yhtä LATAM-kampanjakuponkeista tietokannastamme varataksesi lento suosikkikohteeseesi erikoishintaan. Oikealla kuponkikoodilla voit säästää jopa 20 % kaikista varauksista ja jopa 25 % alennuksen valituista käyttäjistä. Lisäksi löydät kuponkikoodeja, jotka antavat vähintään 3 % käteistä takaisin, kun kirjaudut LATAM-sähköpostiin.

ALENNUKSET JA ERIKOISTARJOUKSET LATAMISTA

Lähde uudelle matkalle LATAM Airlinesin kanssa ja hyödynnä LATAMin erikoistarjoukset. Katso Promootio-osio viralliselta verkkosivustolta ja pakene päivittäisestä rutiinista kuukauden määränpäähän, mene pitkälle viikonlopulle tai ole valmis tutkimaan etsimääsi. Voit säästää yli 20 % niin monista kohteista. Jos olet opiskelija, meillä on mahtavia uutisia, koska LATAM Airlines on yhdistänyt StudentUniversen tarjotakseen yli 10 %:n alennuksen opiskelija-alennuksista lentolippuihin.

LATAM UUTISKIRJE TARJOAMA ALENNUS

Tilaa virallinen uutiskirje saadaksesi 10 %:n alennuksen seuraavaan LATAM-varaukseesi.

HYÖDYLLISTÄ TIETOA LATAMISTA

Matkustaa enemmän saadaksesi vielä enemmän. Liity nyt LATAM Passiin, Flyer-ohjelmaan, josta saat pisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia ​​lippuja, tuotteita ja päivitettyjä palveluita. Lisäksi saat käyttöösi eksklusiivisia etuja, kuten ensiluokkaiset matkatavarat, premium-lennolle pääsyn, pääsyn VIP Loungeen ja pääsyn WhatsAppiin ja omaan asiakaspalvelutiimiin. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun haluat tehdä varauksen LATAMissa, sinun on otettava huomioon muutama seikka. Olemme jo tehneet tutkimuksen puolestasi ja tarjoamme sinulle lyhyen kuvauksen maksutavasta, palautuskäytännöstä ja asiakaspalvelutiimistä.

TIETOA MAKSUTAVISTA

LATAM hyväksyy seuraavat maksutavat: Luotto- ja pankkikortti (VISA, American Express, MasterCard), PayPal.

LATAM MOBIILISOVELLUS

Hanki paras työkalu majoituksen tai lentojen etsimiseen ja varaamiseen seuraavaa unelmalomaasi varten. Lataa nyt virallinen LATAM-mobiilisovellus, joka on saatavilla iOS- ja Android-laitteillesi, jotta voit varata tien päällä ja käyttää ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja. Voit nauttia makeasta pakosta täysin siemauksin yli 90 elokuvan, 270 TV-sarjan jakson, yli 2800 kappaleen, päivittäisten uutisten, erikoisohjelmien lapsille sekä pääsyn lentokartalle avulla. Saat käyttöösi kaikki nämä ominaisuudet paitsi pienessä vempaimessasi myös lennon aikana. Valitse LATAM saadaksesi uskomattoman kokemuksen.

LATAM SOSIAALINEN MEDIA

Liity nyt sosiaalisen median LATAM-yhteisöön saadaksesi pääsyn eksklusiivisiin erikoistarjouksiin ja saadaksesi lisätietoja suosikkikohteistasi. Seuraa sen toimintaa Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa, Twitterissä, Pinterestissä ja YouTubessa tavataksesi intohimoisia matkailijoita kuten sinä, lukeaksesi artikkeleita hauskoista asioista ja vierailla tunnetuimmissa kohteissa ja saada mahdollisuus voittaa ilmaisia ​​lippuja ja ilmaisia päivitetyt palvelut osallistumalla erilaisiin kilpailuihin.

TIETOA PALAUTUSPOLITIIKKASTA

Jos olet muuttanut mielesi, voit peruuttaa varauksesi ilman lisäkuluja ja sakkoja 24 tunnin kuluessa ostoksestasi, mutta vain, jos varauksesi on tehty viikkoa tai enemmän ennen lentosi lähtöä. Voit myös saada täyden hyvityksen tai matkasetelin, jos lentosi viivästyy tai peruuntuu huonojen sääolosuhteiden, lakon, terrorismin uhan tai pandemian vuoksi.

LATAMIN YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on epäilyksiä LATAM-varauksestasi etkä löytänyt tyydyttävää vastausta virallisilla verkkosivuilla, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu], Facebookin, Twitterin ja verkkoyhteyslomakkeen kautta tai puhelimitse numeroon 1 (866) 435-9526. Suosittelemme, että tutustut verkkosivuilla oleviin puhelinnumeroihin jokaiselle LATAM Airlinesin käyttämälle kohteelle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä LATAMista

Tarjoaako LATAM alennuskoodeja?

Tällä hetkellä LATAMilla on 25 alennuskoodia ja kampanjaa, jotka toimivat kesäkuussa 2024, ja viimeisin tänään lisätty kuponki tarjoaa % alennuksen.

Kuinka paljon voit säästää LATAM-alennuskoodeilla?

Summa, jonka voit säästää LATAMin alennuskoodilla, voi vaihdella tilauksen arvon ja tarjotun alennuksen arvon mukaan. Tällä hetkellä alennusprosentti on % ja 30 % välillä ja säästö voi nousta useisiin satoihin euroihin tilanteesta riippuen.

Mitkä ovat parhaat LATAM Kupongit ja alennuskoodit?

Paras vahvistettu alennuskoodi LATAMille on (GET30) ja tarjoaa asiakkaille 30 % alennuksen ostoksista kesäkuussa 2024.

MITEN LÖYDÄN UUSIMMAT LATAM-KUPONGIT?

Löydät uusimmat LATAM Airlinesin kupongit tietyiltä verkkosivustoilta, kuten www.promonix.com, www.coupons-promo-c0de.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.finder. com, www.slickdeals.net, www.retailmenot.com tai www.mexicanchamberofcommerce.co.uk.

VOIKO MAKSAA PAYPALILLA LATAMISSA?

Kyllä, voit maksaa PayPalilla LATAMissa.

TARJOAKO LATAM ILMAISTA TOIMITUSTA?

Kyllä, LATAM tarjoaa ilmaisen sähköisen toimituksen sähköpostiosoitteesi ja sovelluksen kautta.

MITÄ VOIAN TEHDÄ, JOS LATAM-KUUPONKI EI TOIMI?

Jos LATAM-tarjouskuponkisi ei toimi ja saat virheilmoituksen, suosittelemme, että seuraat vihjeitämme löytääksesi virheen syyn ja selvittääksesi, mitä sinun on tehtävä korjataksesi se. Kirjoititko koodin manuaalisesti näppäimistön avulla? Olet ehkä helposti tehnyt kirjoitusvirheen edes huomaamatta sitä. Tarkista syöttämäsi tiedot vielä kerran ja katso, noudattavatko numerot ja kirjaimet samaa järjestystä kuin tietokannassamme. Huomioi myös isot ja pienet kirjaimet äläkä laita välilyöntejä merkkien väliin. Voit välttää tämän tyyppiset virheet yksinkertaisesti käyttämällä kopioi-liitä-toimintoa alusta lähtien siirtääksesi koodin oikein. Tiesitkö, että jokaisella LATAM-kuponkikoodilla on omat lunastusehdot? Sinun tulee lukea kupongin tiedot huolellisesti saadaksesi selville, mitä sinun tulee tehdä. Joskus koodi on voimassa vähimmäisvarausarvolle tai valituille kohteille, kun taas toisinaan koodi on voimassa joko uusille tai olemassa oleville asiakkaille. Tarkistitko kaikki edellä mainitut, eikä mikään niistä päde? Saatko silti virheilmoituksen? No, tämä tarkoittaa, että olet jo käyttänyt samaa kuponkikoodia edellisessä ostoksessa ja olet todennäköisesti unohtanut sen. Sama henkilö ei voi käyttää sivumme kuponkikoodia useammin kuin kerran, koska se vanhenee.

MITEN LISÄÄ LATAM-KUUPONKI?

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun haluat lunastaa LATAM-kuponkikoodin sivultamme, suosittelemme, että noudatat seuraavia vaiheitamme.

 • 1
  Mene LATAM.com-sivustolle ja etsi lento, joka sopii matkapäivämäärääsi ja -aikaasi.
 • 2
  Kirjaudu sisään henkilökohtaiselle tilillesi, jos sinulla on jo tili, tai luo tili tässä vaiheessa, jotta pääset helposti käsiksi varausprosessiisi ja voit tehdä siihen muutoksia.
 • 3
  Katso kaikki tarjouskuponkikoodit sivultamme ja kun löydät tarpeisiisi sopivan, kopioi se leikepöydälle, muista se tai kirjoita se paperille tai Word-asiakirjaan.
 • 4
  Palaa LATAM.com-sivustolle ja varauksen yhteenvetosivulla voit joko liittää koodin vaadittuun kenttään tai syöttää sen manuaalisesti näppäimistöllä.
 • 5
  Jos kaikki menee hyvin ja alennus on otettu käyttöön, voit viimeistellä varausprosessin viimeisten vaiheiden mukaisesti.

Aktiiviset alennuskoodit LATAMille

🛍️ Luokka Lennot
🔥 Tarjouksia yhteensä 25
🎇️ Alennuskoodit 25
📌 Tarjoukset 0
➡️ Paras kuponki 30% alennus
🆕 Uusin kuponki 7 % alennus
🚚 Ilmainen toimitus KYLLÄ
🔄 Palautusaika 30 Days
⏳ Viimeisin päivitys 20 kesäkuu 2024

Parhaat kuponkikoodit LATAMille

LATAM-KOODI LATAM TARJOUKSEN KUVAUS PÄÄTTYY
L20 Latam.com/en_us/: Kokeile tätä kausittaista alennuskoodia N / A
OVE Saat upeita säästöjä kaikista ostoksista Latam-kupongilla N / A
REE Onko sinulla vaikeuksia löytää koodeja LATAM Airlinesille? Kokeile näitä yleisiä kuponkilauseita N / A
E10 Kokeile tätä kausialennuskoodia osoitteessa Latam.com/en_us/ N / A

Maksutavat

PayPal
Luottokortti

Kuljetusvaihtoehdot

Sähkopostilla

Ota yhteyttä -vaihtoehdot

Santiago, Av. Américo Vespucio 1501, paikallinen BS-108 Boulevard Financier, Chile
LATAM-lentoyhtiöt
@LATAMAirlines
LATAM-lentoyhtiöt
latamairlines.com

ATAMin OMINAISUUDET JA EDUT Ryhdy maailmanmatkaajaksi ja löydä LATAMin hämmästyttävä maailma. Luo tili ja saat käyttöösi eksklusiivisia etuja ja ominaisuuksia.
 • Pääsy Flyer-ohjelmaan – LATAM Pass –, josta saat pisteitä ja eksklusiivisia etuja, kuten prioriteettimatkatavarat, premium-lennolle pääsyn ja pääsyn VIP Loungeen.
 • 24/7 omistautunut asiakaspalvelutiimi
 • Ilmainen peruutus saatavilla.
 • Ilmainen pääsy yli 90 elokuvaan, 270 TV-sarjan jaksoon, yli 2800 kappaleeseen, päivittäisiin uutisiin, erikoisohjelmiin lapsille sekä pääsy lentokarttaan virallisella mobiilisovelluksella.
 • Pääsy palkitun lentoyhtiön huippupalveluihin.
LATAMIN SÄÄSTÖVINKKEJÄ Säästä vielä enemmän seuraavasta lomaseikkailustasi ja käytä jotakin säästämisvinkkejämme.
 • Tilaa uutiskirje saadaksesi 10 % alennuksen seuraavasta LATAM-ostoksestasi.
 • Saat 10 %:n tervetuliaisalennuksen ensimmäisestä varauksestasi.
 • Saat 10 %:n opiskelija-alennuksen valituista kohteista.
 • Nauti yli 20 % alennuksesta valituista kohteista virallisen verkkosivuston Kampanja-osiossa.
 • Varaa lippusi erikoismyyntitapahtumien (Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day ja Christmas Sales Events) aikana, niin saat yli 25 % alennuksen lentolipustasi.
Copyright © 2024 Couponius.com. Kaikki esitetyt tiedot ovat informatiivisia otsikoita.